Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek esküvői ruha feldobásához?
Szia! Meg tudod mutatni a ruhát? Olyan kíváncsi lennék. Én is egyszerűbb ruhát vásároltam. (ez már a 2. ruha, de még mindig nem vagyok kibékülve vele) A legrosszabb az, hogy a barátnőim azt mondják, hogy szerintük nem jó, túl egyszerű, meg hogy nem illik hozzám. A páromnak tetszik, tulajdonképpen nekem is tetszik annyi hogy nekem a hátulja nem tetszik, de azt varrónő meg tudja csinálni. Az a baj, hogy amióta a barátőim elmondák a véleményküket, azóta teljesen elbizonytalanodtam....félek, hogy majd mit fognak gondolni az emberek, hogy nem vagyok elég csinos a saját esküvőmön....
A ruhát is azért vettem meg, mert rábeszélt az eladó....olcsó volt (50 ezer) és én amúgy is venni szerettem volna ruhát, nem bérelni....
Nagyon befolyásolható vagyok, és rossz érzés hogy amikor a barátnőim meglátták a ruhát, akkor nem azt mondák hogy jaj nagyon csinos vagy stb hanem azt hogy vegyek másikat meg meg fogom bánni, meg akkor már inkább költsek rá még de lesz egy normális ruhám stb stb...
Teljesen elbizonytalanodtam és már ott tartok, hogy megint ruhát megyek nézni, pedig a páromnak tulajdonképpen tetszik ez a ruha is...:S
Én már az egészet egy stresszforrásnak élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!