Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek át lehet alakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek át lehet alakítani valahogy ennek a ruhának a hátulját?

Figyelt kérdés

[link]

Tetszik a ruha elölről, de hátulról egyáltalán nem tetszik.

Jobban tetszene, ha hátul kivágottabb lenne.

Szerintetek varrónővel át lehetne valahogy alakíttatni?

#ruha #átalakítás #varrónő #mennyaszonyi ruha
2021. máj. 15. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Igen, de a fátyol miatt nagy különbség nem lesz.
2021. máj. 15. 21:59
 2/9 A kérdező kommentje:
nahát..:D most hogy mondod, agyaltam a fátyolon, hogy talán kellene egy fátyol hozzá és akkor nem látszana a hátulja. De ha meg tudnák úgy csinálni hogy átalakítják a hátulját nekem tetszőre akkor nem kellene a fátyol. Nekem a mély kivágású hátak tetszenek a ruhákon az a baj. De ez volt a legeslegolcsóbb ruha. Szalonban ennél olcsóbbat tuti máshol nem kaptam volna.
2021. máj. 15. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy meló lenne szerintem. A pántja hogy lenne? Mert ha az sem lesz, akkor az elejét is fel kell nyitni, h kiszedjék a pántot. Ha marad a pánt de más kivágást akarsz toldani lehetne vagy szintén kibontani és új pánt, esetleg nyakba akasztós. Oldalát, háta derekát felbontani, mehet az új háta rész.
2021. máj. 15. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha mélyebbre vágják, lehajlik az eleje a hasadra, és kint lesz az egész melled.

Én nem tudom hogy milyen esküvőt akarsz, de ha mellbedobós lesz, érdemes szólni előre a vendégeknek.

2021. máj. 15. 23:04
 5/9 A kérdező kommentje:
nem a mellét szeretném kivágottra, hanem a hátát...:D
2021. máj. 15. 23:06
 6/9 A kérdező kommentje:
az eleje tetszik, csak a háta olyan béna azzal a 2 egyenes pánttal. Kivágott mély hátmegoldás tetszik, ilyen V alakú de gondolom ebből a ruhából olyat nem lehet, vagy legalább akkor már esetleg x alakban a pántot vagy ilyesmi. Nagyon előnytelen nekem ez a 2 egyenes pánt.
2021. máj. 15. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet, de én csak hobbi szinten varrogatok. Illetve biztos lehet, de nem lesz olcsó.

Hátul végig gumírozott. Ezek a gumiszálak adják a rugalmasságát, hogy fel tudd venni egyáltalán. Illetve ez tartja feszesen, hogy elől és hátul is passzoljon. Lehetőleg több méretre is.

Ha a hátulját V kivágásosra akarod, akkor egy teljesen új hátrészt kell hozzá varrni, oldalt cipzárral, hogy fel tud venni, vagy valami más megoldással. Lehet hogy, az élén is alakítani kell. Nagyjából annyi munka lenne, mint egy fél ruhát megvarrni, csak a szoknya része maradna.

Annyiban igazad van, hogy ez a vastag pánt nem szép. Én ezt cserélném le, mondjuk vékony csipke vagy szatén szalagra. Esetleg egy boleróval is takarhatod. Ha lesz templomi szertartás, ott amúgy is takarni szokták a vállakat.

Mondjuk a legjobb lenne, ha a szalonban kérdezed meg. Elmindják azt is, hogy mit lehet, és mennyibe kerülne. Lehet, hogy olcsóbb egy olyan ruhát keresni, ami hátulról is tetszik.

2021. máj. 15. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet csinálni, de gyakorlatilag ezzel a ruha el is veszítenéa tartását, mert ahogy nézem, ez hátul gumis. Szóval ha ezt kivágják belőle, elölről se fog állni sehogy.
2021. máj. 16. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok

A ruha háta tartja az egész ruhát. Az eleje magától nem fog megállni.

2021. máj. 16. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!