Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek át lehet alakítani valahogy ennek a ruhának a hátulját?
Tetszik a ruha elölről, de hátulról egyáltalán nem tetszik.
Jobban tetszene, ha hátul kivágottabb lenne.
Szerintetek varrónővel át lehetne valahogy alakíttatni?
Ha mélyebbre vágják, lehajlik az eleje a hasadra, és kint lesz az egész melled.
Én nem tudom hogy milyen esküvőt akarsz, de ha mellbedobós lesz, érdemes szólni előre a vendégeknek.
Szerintem nem lehet, de én csak hobbi szinten varrogatok. Illetve biztos lehet, de nem lesz olcsó.
Hátul végig gumírozott. Ezek a gumiszálak adják a rugalmasságát, hogy fel tudd venni egyáltalán. Illetve ez tartja feszesen, hogy elől és hátul is passzoljon. Lehetőleg több méretre is.
Ha a hátulját V kivágásosra akarod, akkor egy teljesen új hátrészt kell hozzá varrni, oldalt cipzárral, hogy fel tud venni, vagy valami más megoldással. Lehet hogy, az élén is alakítani kell. Nagyjából annyi munka lenne, mint egy fél ruhát megvarrni, csak a szoknya része maradna.
Annyiban igazad van, hogy ez a vastag pánt nem szép. Én ezt cserélném le, mondjuk vékony csipke vagy szatén szalagra. Esetleg egy boleróval is takarhatod. Ha lesz templomi szertartás, ott amúgy is takarni szokták a vállakat.
Mondjuk a legjobb lenne, ha a szalonban kérdezed meg. Elmindják azt is, hogy mit lehet, és mennyibe kerülne. Lehet, hogy olcsóbb egy olyan ruhát keresni, ami hátulról is tetszik.
#4 vagyok
A ruha háta tartja az egész ruhát. Az eleje magától nem fog megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!