Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek 2 tanús esküvőjük volt, a családtagok nem szóltak bele/sértődtek meg?
ilyet inkább ott láttam ahol rosszban vannak a családdal. ott nyilván nem sértődnek meg, mert utálják egymást, legalább van mivel táplálni a haragot
vagy ott ahol külföldön volt az esküvő.
bár a magyarosításhoz úgyis kellett anyakönyvvezető ahova meghívták a szűkebb családot. ott is volt minimális sértődés, de így sztem korrekt
én nem csodálom h megsértődtek. az anyakönyvvezetőhöz 0 azaz nulla Ft lett volna meghívni őket. persze azt nem tudom hogy mostanában hogy mennek a dolgok, bemehettek-e volna, de legalább az utcán gratulálhattak volna.
étterem helyett meg lehetett volna összegyűlni bármelyik családtagnál.
egyébként ha nem hívtátok meg őket, minek mondtátok el?
Jó esetben - a körülmények okát - meg kéne értenie a családnak.
A nagyinak ígérjetek egy nagy családi ebédet v. vacsorát.
Mi is 2 tanúval esküdtünk és a szűk családdal (szülők, nagyszülők) ünnepeltünk. Nem volt gond.
Na jó, figyelj. Az esküvő 2db ember napja, ti döntitek el, milyen legyen, hogyan szeretnétek, kit hívtok meg. Senkihez nem kell alkalmazkodni, akár tetszik nekik, akár nem.
Amúgy hidd el, akárhány embert hívsz meg, valaki BIZTOS, hogy meg fog sértődni, mert még a valakijének a valakijének a valakije kimaradt, és miért pont ő. Ennyi.
Mi pont azért csak két tanúztunk család nélkül, hogy ne legyen ebből probléma, hogy ki a szűk család. (ez még kovid előtt volt)
Utána egy lagzit tartottunk hétvégén a családnak külön. (mert anyós meg akart halni, hogy a fia egybekelését nem ünnepelheti meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!