Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári szertartáson kérhetem , hogy hamar zavarják le és ne legyen semmi felesleges beszéd?
Nő létemre irtózok az ilyesmitől és szeretnék hamar túl lenni az egészen.
Legfőképp azt szeretném, hogy minél kevésbé legyen érzelgős...
Zenére a star wars indulójára gondoltam, azt gondolom berakják ha kérjük.
Na kb ennyire szeretném romantikusra ezt az egybekelést.
Kérhetek ilyet?
Kérhetem hogy csak a kérdést tegye fel hogy igen vagy nem és kész?
Vagy kötelező nekik valami szöveget mondani?
az a rövid kötelező az hány perc kb? fogalmam nincs hogy működnek ezek a dolgok. próbáltam utánanézni neten, de ott ezt nem írják, hogy mennyi a legkevesebb szöveg, inkább csak a pluszokat , amiket lehet kérni.
Én zenét mindenképp szeretnék, mert megnyugtatna a star wars induló.
A szüleimnél így volt. :D
Anyakönyvvezető: Akkor, engedelmükkel, elmondanék egy kis beszédet...
Apám: Hát, ha lehet, akkor inkább ne.
😂😂
:D:D:D:DD: de jóóóó...szuper...:D akkor ezek szerint ilyet is lehet....jaj az jó lenne...nem akarom, hogy ott mindenki sírdogáljon...nekem tökre kellemetlen lenne.
Nő létemre olyan vagyok mint egy férfi, és nem szeretem az ilyen érzelemkimutatást...
irtózom tőle..
A kötelező rész az igen kimondása és a 4 db aláírás. Ezen kívül minden extra. Az anyakönyvi hivataltól és az anyakönyvvezetőtől függ, hogy ezeket biztosítják-e bárkinek, vagy csak bizonyos időpontokban, bizonyos összegért.
Amikor bementek személyesen bejelenteni a házassági szándékot, akkor beszéljétek meg a részleteket. Hangsúlyozzátok ki, hogy csak a kötelező elemeket kéritek, illetve ha szeretnétek valamilyen extrát (terem, bevonulást, stb.).
Előfordulhat, hogy a hivatal azt mondja, hogy egy 10 perces esküvőért nem éri meg takarítani a dísztermet, ha egyébként az irodában is lehet aláírni. Ebben az esetben kereshettek másik hivatalt is, nem muszáj a legközelebbit választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!