Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék venni olyan fehér ruhát Budapesten, ami kb 30-50ezer Ft max?
Figyelt kérdés
Nem baj ha nem tipikus menyasszonyos, csak legyen elegáns/szép. Értelemszerűen nem klasszikus esküvőnk lesz, tehát bármilyen bolt szóba jöhet. Főleg hasban laza ruha érdekel, ami kismamáknak való. Házhoz szállítás nem érdekel, próbáltam párat de mindent vissza kellett küldeni, mert katasztrófa ahogy kinéznek élőben, vagy a méret totál más.2021. ápr. 19. 17:05
2/10 anonim válasza:
Mamutban vannak elegáns ruha boltok. Volt, aki az ázsiacenterben talált.
3/10 anonim válasza:
Én anno az Ázsia Centerben találtam egy nagyon szép, elegáns, olcsó, és kényelmes ruhát.
Én is esküvőre mentem benne :)
4/10 anonim válasza:
Én a Westendben vettem másfél éve 20 ezerért. Az üzlet nevét nem tudom, de több üzlet is van, ahol alkalmi ruhákat árulnak. Fehér mindenhol viszonylag kevés van, de a 3. üzletben megtaláltam a ruhát.
5/10 anonim válasza:
Ilyen az amikor csak a gyerek miatt vesznek el, nem marad túl sok választék szép ruhákból.
6/10 anonim válasza:
5-ös, biztosan szép napod lett, hogy ezt mosd ideböfögted a kérdezőnek.
Te meg se gyerekkel, se gyerek nélkül nem kellesz senkinek, szar a világ, mi? :DDDDDDDDDDD
7/10 anonim válasza:
5-ös, látom a szövegértés ne erősséged. Nem baj, csak ne hangiztatnád nyíltan, milyen ostoba vagy :D
8/10 anonim válasza:
Amúgy a covid miatt szerintem most arányaiban sokan fognak terhesen házasodni, mert mindenki halasztotta az esküvőt, de a babaprojektet nem feltétlen. Meg amúgy tapasztaltabbak javasolják, hogy harminc körül időben kezd el a babaprojektet, mert esküvő után nagyon rástresszelnek sokan.
9/10 anonim válasza:
Szerintem H&M-ben, Zarában érdemes körbenézni, már ha konfekcióméret vagy, mert nyárra szokták behozni ezeket a bohémebb fehér maxiruhákat, ha olyan stílusú is oké. Ázsia Centerben meg lehet kapni annál elegánsabb típusúakat is, de ott régen voltam mondjuk, és nem tudom, hogy jelenleg milyen stílus fut ott. Westendben is van pár butik a legalsó, ahol érdemes körbenézni, bár nem tudom, hogy pont van-e fehér, mert általában a trendszíneket pakolják ki a kirakatba.
10/10 A kérdező kommentje:
Ázsia centerben találtam egy szép ruhát, de köszönöm az összes tanácsot!
2021. máj. 4. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!