Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő maszk nélkül 2021-ben lehetséges?
Szerintem nem. Sőt a következő 2025-ben jön és 2028-ig fog tartani.
Nem igaz, vidéken is kell a maszk.
Elvileg igen kell, de leveheted ha úgy gondolod.
Én nem csinálnék most esküvőt,felesleges pénzkidobás xd, amilyen nők vannak most, megszül, aztán, eltelik pár év és megy az újabb pasi után, vagy éppen fordítva megy nők után az ember. Sőt gyereket sem. Kitudja ez a vírus meddig lesz és milyen élete lenne a gyerekemnek?? Maszk, meg otthon bezárva a 4 fal közé. Se iskola, se semmi. Most ez lenne a felelős döntés, az én gyerekem ne legyen már ezek miatt majd egész életére egy lelkibeteg.
Sajnos ezt senki nem fogja tudni megválaszolni, mert nem látunk a jövőbe. Hivatalos épületekben egyelőre kötelező a maszk, és emellett minden anyakönyvi hivatal megadhat saját, akár szigorúbb szabályozást. Lehet, hogy megint romlani fog a helyzet, és ha most találtok is ilyen helyet, mire bejelentkeztek, időpontot kaptok és eltelik a 30 nap, már ott is szigorítanak.
A legnagyobb esélyetek akkor van, ha akkorra igazítjátok az esküvőt, amikor jó idő van, és meg lehet tartani külső helyszínen, kültéren. Ha lagzi is lesz, akkor ott is kültéri helyszínt érdemes nézni, bár ezek erre a szezonra valószínűleg már mind beteltek, legfeljebb hétköznapra lehet foglalni.
Értem, hogy kényelmetlen a maszk, de jobb, ha néhány kérdést átgondolsz.
- Ha lefoglaltok egy időpontot, és időközben kiderül, hogy mégis kell maszk, akkor lemondjátok az esküvőt?
- Ha nem találtok ilyen lehetőséget, akkor inkább nem házasodtok össze?
- Képesek lennétek többszáz kilométert utazni, csak hogy ne kelljen maszk?
Sokan házasodnak most a vírus idején (én is), és szerintem az esküvő értékéből semmit nem von le a maszk. Elsőre furcsának hangzik, de amikor már ott vagy és izgulsz, hiszen ez egy nagyon boldog pillanat, akkor már nem fog számítani. Ha a szép fotók miatt aggódsz, sok alternatív lehetőség is van. Vehettek speciális esküvői maszkot, vagy aláírjátok a hivatalos papírt két tanúval, és a szertartáshoz hívtok egy szertartásvezetőt.
vedd le a pofádról a maszkot nyugodtan!
aztán majd amikor elkapod a vírust és a vőlegényeddel együtt a lélegeztetőgépen hörögtök a haláltól 2 centire, akkor majd átgondolod, hogy volt-e értelme maszk nélkül vitézkedni.
én most hétvégén fotóztam esküvőt. A párom és az AKV-n nem volt, mindenki máson igen. Rajtam is, bár csalnom kellett, mert semmit nem láttam, vakon kattintgattam kb a felét, mert bepárásodott az üveg és még csak körvonalakat sem láttam...
ja, és kijöttünk, természetesen mindenki körülcsókolt mindenkit... szall sok értelme nem volt
megint én, a most hétvégi esküvőn meg senkinek sem kellett felvenni, bár másik helyen volt. Előbbi esküvőn voltunk30an, maszkban, utóbbin 11en, maszk nélkül... nagyon helye, és anyakönyvvezetője válogatja, ahogy tapasztalom
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!