Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves volt menyasszonyok voltközületek akinek tönkrement a ruhája lagzi közben?
Nekem nem volt még esküvőm, de ismerek olyat, akivel ez megtörtént. Unokatesóm volt a menyasszony, nagyon szép ruhája volt, kölcsönzős, de teljesen újnak nézett ki. A nővére neveletlen gyerekei közül az egyik rohangálás közben nekiment, és teljesen tönkretette az abroncsot. Azt nem tudom, mi lett a vége a dolognak, ki kellett-e fizetnie a ruhát.
A harmadik tesójuknak (három nővérről van szó) idén lesz esküvője, ha nem kell megint tolniuk a COVID miatt, és gyerekmentes lesz. Megértem a döntést...
Csomószor beleakadt a tüll szoknyába a karkötőm, ami itt-ott meghúzta az anyagot. Nem annyira látványos hiba, de azért zavaró.
Egyébként csak marha mocskos lett az alja, meg tánc közben egy-két ember megtaposta. Voltam pár kölcsönzőben, volt olyan hely, ahol szakadt szoknyájú ruhát adtak rám, mert letaposták az előző menyasszonyról. Van ilyen, megjavítják és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!