Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vélemények a ruháimról, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények a ruháimról, és hajamról, és csokromról és tortánkról? Két hét múlva lesz az esküvőnk.

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek:

a ruháim:

[link]

[link]

a frizurám: (hátul a kis kontytűk helyett 3 fehér orchidea lesz)

[link]

[link]

[link]

a csokrom:

[link]

a tortánkról nem tudok képet lementeni, de itt meg tudjátok nézni:

[link]

a 26-os számú torta az ( a torta számát csak akkor írja ki, ha kinagyítjuk).

ugyanez a torta van a 40. és 43. képen is.

köszi a válaszokat!!

már úgy várom...

2010. aug. 14. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

húúú, de sokan válaszoltatok és milyen gyorsan.

hmm. a konty többeteknek nem tetszik... érdekes, hogy asszonyosnak írtátok. a próbafrizkón pedig olyan klassz volt virágokkal, meg persze elől nem ilyen nagy tiara, hanem kicsi van. csak 26 vagyok. :D ( a frizurás képen nem én vagyok ám)

ízlések és pofonok...

légyszíííí, linkeljetek feltűzött hajat!!!!!!!!! még variálható, hátha tetszik vmi. de midenképp teljesen feltűzött hjat szeretnék, és szögegyenes hajam van, így sajnos a loknik sem jönnek számításba.

2010. aug. 14. 20:13
 22/62 anonim ***** válasza:
48%

A rózsaszín kisszives a torta? Giccses! Nem bírnék belőle enni.

A hajad nagyon jó!!! Elegáns, visszafogott.

A csokrod finom és elegáns!

A piros ruha csinos, a fontos részeket hangsúlyozza. Bár nekem a piros szín nem tetszett soha.

A fehér ruha borzalmas, lóg rajtad, mint a nagyapád télikabátja. Lehúzza a melledet, olyan mint egy vénasszony dekoltázsa. Le kellene cserélni.

2010. aug. 14. 20:16
 23/62 anonim ***** válasza:
93%
Ha a barna rózsás a torta, akkor az inkább egy gyémántlakodalomra való a színei miatt.
2010. aug. 14. 20:19
 24/62 anonim ***** válasza:
90%
A szög haj is lehet göndör tipp,este csavargass fel tincseket vékonaykat ujjadra v vmi vékony henger szerűre majd ciptesd fel őket,aludj igy ,reggelre göndör,csigás loknis lezsel,tapasztalat.
2010. aug. 14. 20:19
 25/62 anonim ***** válasza:
90%
Én bonyolultabb kontyot csináltatnék.
2010. aug. 14. 20:20
 26/62 anonim ***** válasza:
90%

A menyasszonyi ruhád nekem annyira nem jön be (úgy értem rajtam nem tetszene, de neked jól áll). A menyecske(?) ruhád gyönyörű. :)

A hajad úgyszintén. Nagyon tetszik. :)

A csokor szerintem kicsit mű, bocsi.

A torta iszonyú jól néz ki, biztos finom is lesz. :)

Ne haragudj, semmit nem szerettem volna leszólni, minden ízléses, csak én nem biztos, hogy épp olyat választanék egyes dolgokból. Te kérted a véleményem/véleményünk.

Nagyon sok boldogságot kívánok! :)

2010. aug. 14. 20:20
 27/62 A kérdező kommentje:

a torta a szögletes négyemeletes, fehér marcipánnal, fekete masnikkal és csokirózsákkal, apró mintával.

a ruha nem fog rajtam lógni (legalábbis remélem), csak a képen még nincs rámszabva.... :D

2010. aug. 14. 20:21
 28/62 anonim ***** válasza:
90%

A menyasszonyi ruhád csodaszép. :)

A frizura is nagyon szép, bár ha hosszú hajad van, akkor én nem kontyolnám.

A csokor is szép, de a torta valami gyönyörűséges!!!

Sok boldogságot!

2010. aug. 14. 20:23
 29/62 A kérdező kommentje:

igen, imádom a loknis hajat és rengetegszer csináltam, hogy előtte este felcsavartam, vagy becsigáztam, sőt volt már dauerolt hajam is( nem apró, hanem nagyhullámos), de nagyon hamar kilógja megát. délelőtt még jó lenne, de délutánra már nem lenne belőle semmi. az estéről már ne is beszéljünk.

egyszerűen nem tartós nekem. így azt elvetettük.

2010. aug. 14. 20:24
 30/62 anonim ***** válasza:
62%

ezek a frizkók jobbak:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 14. 20:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!