Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény katolikusok vagyunk a párommal és szeretnénk
majd egybekelni, de úgy alakult, hogy kisbabánk előbb
lesz, mint templomi esküvőnk 😅❤️
Így is esküdhetünk templomban?
2020. dec. 27. 23:22
Milyen keresztények vagytok ti, ha esküvő előtt összefeküdtetek? Istenkáromlás, a pokol tüzén égtek majd az örökkévalóságig.
Viccet félretéve, miért ne lehetne?
2020. dec. 27. 23:23
Biztos van olyan pap, akinél van az a pénz,... de ha TÉNYLEG vallásosak vagytok... amit nem igazán hiszek, mert akkor ez ugye nem történhetett volna meg... akkor inkább ne. A vallás megcsúfolása.
2020. dec. 27. 23:23
Persze, amikor mások hibáznak, akkor az összes kereszténykatolikus rögtön tudja, hogy velük ilyen ocsmányság sosem fordulhat elő.
2020. dec. 27. 23:30
4: én még csak nem is vagyok hívő :D. De ha már vki azt mondja, katolikus keresztény, akkor kövesse is a szentírást, ne csak kimazsolázza belőle azt, ami jó neki...
2020. dec. 27. 23:35
Én is furcsállom, hogy még esküvő előtt baba megfoganhatott - nagyon komoly vallásosság esetén ez hogy fordulhat elő?!
Igen, igen a szentírás is egy mérföldkő/iránytű. Jól írja az 5-ös válaszoló. (Túlságosan merevek az előírások a gyerekvállalás/fogamzásgátlás témában itt ennél a vallásnál, az is nehezítő tényező, az igaz...)
2020. dec. 27. 23:50
Nem értem 5-öst. Az hogy gyerek családba szülessen az vallástól függetlenül javallott. Valakinek sikerül valakinek nem. Tudom sok pihent ember ennek direkt be nem tartását valami vallásellenes lázadásnam fogja fel, amin persze csak vigyorogni lehet. Nagy az átfedés a vallási és világi szabályok esetében. Ha valaki megszegi a tízparancsolatból az 5. és 7-et vagyis öl meg lop, az se mondhatja hogy “de tisztelt bíróság én nem vagyok vallásos...”
2020. dec. 27. 23:58
Itt most nem az esküvőről, hanem a TEMPLOMI esküvőről volt szó, kedves 7-es. Családnak ugyanúgy család jogilag, ha "csak" polgári esküvőjük van. De persze a templomi az annyira cukcsy, meg tudják magukat istenfélőként illegetni.
Nekem égne a pofám vallásosként, pláne felekezethez tartozóként, ha nem követem az írást, dugok házasság előtt, és még utána templomi esküvőt akarok.
2020. dec. 28. 00:09
Voltam olyan templomin (katolikus), ahol a pár kislánya szórta fel a szülök előtt a rózsaszirmot és a pap is vigyorgot.... az inkvizíció se rúgta ránk a templomajtót, szóval gondolom szabad.
2020. dec. 28. 00:25
9: erre írtam azt, hogy van olyan pap, akinél, ha van elég pénz... attól még a vallás alapelvei ellen megy, hogy "a másik is csinájja'".
2020. dec. 28. 00:27
Kapcsolódó kérdések: