Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnem ha a baratnom lenne a tanum az eskuvon de nem tudom hogy kerjem meg?
Igazabol nem is tudom milyen okbol de szep lassan megszakadt koztunk a kapcsolat, igy mar 3 honapja nem beszeltunk plane, hogy jol el is kuldott a csudaba amire se kopni se nyelni nem tudtam, nem valaszoltam neki.
De nagyon hianyzik es mar evekkel ez elott megbeszeltuk, hogy egymas tanui leszunk az eskuvonkon.
Nekem igazabol o az egyetlen baratnom
Ha ilyen történt köztetek, nem kéne ezt újragondolnod?
Most képzeld el, ha az esküvő előtt két nappal megint elküld a csudába. Esetleg el se megy az esküvőre. Neked kellenek ilyen kínos helyzetek a saját esküvődre? Nekem nem kéne.
Hát, ha elküldött a csudába és 3 hónapja nem beszéltünk, akkor nem kérném fel tanúnak, sőt lehet, hogy meg se hívnám.
Inkább felkérnék valaki rokont, vagy akár a leendő férjed családjából valakit, aki közelebb áll hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!