Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szeretnem ha a baratnom lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnem ha a baratnom lenne a tanum az eskuvon de nem tudom hogy kerjem meg?

Figyelt kérdés

Igazabol nem is tudom milyen okbol de szep lassan megszakadt koztunk a kapcsolat, igy mar 3 honapja nem beszeltunk plane, hogy jol el is kuldott a csudaba amire se kopni se nyelni nem tudtam, nem valaszoltam neki.

De nagyon hianyzik es mar evekkel ez elott megbeszeltuk, hogy egymas tanui leszunk az eskuvonkon.

Nekem igazabol o az egyetlen baratnom

2020. dec. 27. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először vedd fel vele a kapcsolatot és ha kell, kérj bocsánatot. Ne rohand le egyből azzal, hogy tanúnak felkéred.
2020. dec. 27. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen történt köztetek, nem kéne ezt újragondolnod?

Most képzeld el, ha az esküvő előtt két nappal megint elküld a csudába. Esetleg el se megy az esküvőre. Neked kellenek ilyen kínos helyzetek a saját esküvődre? Nekem nem kéne.

2020. dec. 27. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Hát, ha elküldött a csudába és 3 hónapja nem beszéltünk, akkor nem kérném fel tanúnak, sőt lehet, hogy meg se hívnám.

Inkább felkérnék valaki rokont, vagy akár a leendő férjed családjából valakit, aki közelebb áll hozzátok.

2020. dec. 28. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!