Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő helyszínek Baranyában? Árakat is kérnék, Segítség!
én is elsőre a Rácz tanyát mondtam volna :D mert bár csak 14 éves vagyok, de tudom hogy nekem biztos ott lesz az esküvőm.
de amúgy harkányban vagy siklóson (nem vagyok biztos, de szerintem harkányban) van egy dominó étterem. én arról csak jót hallottam :)
Szia!
Mi annó sok helyet végig zongoráztunk!
Amit érdemlegesnek tartottam:
Dianna vendéglő: 4500 ft/fő. Lehet rövidet bevinni és bort, de van dugópénz. A kerthelyiséget pedig külön kell kibérelni: 40000 ft. Röhely!
Hasonló lehet a Delta ára is, mivel egy cég.
Hotel Kikelet: 5000 ft-től. Menütől függően. Bevinni nem lehet semmit.
Palatinus: 5000 Ft-től. Lehet rövidet bevinni.
Pezsgőház étteremből rendelés esetleg külső helyszínre 4500 ft-től, ha kultúrházas verzióban gondolkodnál.
Kultúrháznak ajánlanám: Kozármisleny művelődési központot. Mellette a látványtó, tökéletes külső polgári szertartásnak. Kozármislenyben van a Két szekér fogadó és a Center étterem. Nem hiszem, hogy drágák.
Siklós: Központi étterem. Árat sajnos nem tudok.
Harkány: Dominó vendéglő (Csak ajánlani tudom, a miénk is ott lesz!)Nagyon jó árban csinálják, be lehet vinni rövidet, bort, pezsgőt. Nekünk a szertartás is ott lesz. Szép a terasza.
Most csak ennyi jutott eszembe.
Mikor lenne a nagy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!