Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket hívtatok meg az esküvőre?
Esetleg legjobb barátok, ismerősök?
Én is csak a szűk családdal tartom a kapcsolatot (testvéreimmel és anyukámmal), apukámmal nem, nem vagyunk jóban.
Párom pedig sok rokonával jóban van. De mi ki fogjuk egyenlíteni a dolgokat, ugyanis sok közeli barátom és ismerősöm van, akiket szívesen látnék, páromnak pedig abbol csak 1-2.
Nem akar egyikünk se óriási esküvőt, ő meghivja a legfontosabb családtagjait (gondolom unokatestvérek, nagyszülők, nagynéni nagybácsi, szűk család stb), plusz 1-2 barátját. Én meghívom a 2 testvérem, anyukám,meg a legjobb barátnőim, mind akik régóta azok, mind egyetemről az újabbakat valószínűleg.
Kevesebben lesznek az általam meghívottak valamivel, de nem vészesen sokkal.
Ha ilyen lehetőség nincs se hívnék meg olyan embereket akikkel nem is beszélek, csak feszengenék rajta, illetve lehet el se jönnének, vagy nem szívesen tennék.
Esetleg pároddal lehetne beszélni hogy nem e lehetne akkor hogy még szűkebb az esküvő köre, mert ha csak 20 legfontosabb személyt hívja el, talán kevésbé furcsa mintha odaallit 100 fővel mikor te 2 embert nehezen kapartál elő.
Te döntesz. Ha csak a testvéred, akkor csak ő. Hívj meg kedvesebb kollégákat, hogy ne legyen kevés a vendég, vagy régi cimborát. Legrosszabb eset amiről tudok egy ténylegesen ismerősök nélküli személyről, aki csak azért, hogy ne legyen probléma ebből, fizetett embereket hívott meg. Nekem ez már túlzás lenne.
De én sem hívnék meg sereget, rokont maximum kettőt. Még akkor is, ha a feleség oldaláról egy egész regiment jön (csak fizesse is ki azt valaki, mert én nem tudom). Anno szüleim esküvőjén is tízszeres különbség volt (11 vendég vs 110 vendég, igaz egy jó 20-30 fő "közös ismerős", de csak rokonokat nézve 6 és majdnem 70 volt a két szám, csak mert az egyik helyen nagyjából mindenféle század-unokatestvérek is eljöttek, mert a régi szokások ezt diktáltják (és jóban is voltak a meghívóval), míg a másik oldalon alapból nincs 70 rokon, csak maximum 20, és ezek egy része is a részeges "Tóni bácsi", meg a ex-kém figura aki amúgy is "méltóságán alulinak" értékelné a 600 ezres luxusnyugdíj bástyái mögül a politikus fiaival) .
Nem hívnám meg őket csak azért, hogy ne nézzen ki hülyén, hogy kevés a rokon.
Csak azokat, akik közel állnak hozzád, tartjátok a kapcsolatot, és normálisak is.
A fialósat biztos kihagynám a listáról.
Szűk család, barátok.
Részemről a szüleim, tesóm, és a srác aki fuvarozott minket.
Férjem részéről anya, 4-ből 2 testvér, nagymama, és a baráti köréből azok akikkel gyakrabban találkozunk
Ketten jöttek magukban, ketten a párjukkal akik szintén tagjai a baráti körnek is:)( Az egyik srác volt az egyébként profi fotósunk, egy másik haverja pedig a tanúja.
Ennyi.
Nem hívtunk meg olyanokat akikkel nem tartjuk érdemben a kapcsolatot. Pl férjem nagybátyja, annak 2.felesége és a pasi gyerekei. Nekem velük pl csak az esküvőnk után volt alkalmam találkozni először, mert a férjem is csak a karácsonyi vacsin találkozott velük. Oda pedig senki párja nem hivatalos csak házastárs. Szerencsére csak 2x kellett oda mennem, utána ezt a bulit már nem tartották:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!