Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőmre szeretnék bérelni egy kamion traktor, amiben a menyasszonyt vinnék. Hol tudnék utánna nézni hogy hol lehet ilyet bérelni? Google-ban hiába keresek.
Probáld meg öket, biztos van valami ötletük.
De ha megengedsz egy zárojeles megjegyzést ultragagyi ötlet ... én biztos nem égetném magam vele.
Szia!
Hogy néz ki az a kamion traktor?
Mert a kamiont ismerem, meg a traktort is...
Nem akarok beleszólni, de bárhogy is néz ki, max. attól tudsz kölcsönkérni, aki használ ilyet....meg hát izé....A hintó vagy a limuzin jobban "dívik" egy esküvőhöz...
Hát...akkor asszem tudom melyik...Viccesnek vicces, de az olyan mint a test nélküli hal vagy mihez hasonlítsam....olyan "hiányérzetem" van, ha olyant látok....
Ilyet max. kamionostól tudnál kölcsönkérni....bár hogy milyen sikerrel, meg hogy mennyiért??...
a harmadik egy sima nyergesvontató, akkor most egy kamionról beszélünk? azt hittem monster-truckról van szó ..
még mindig fenttartoma véleményem hogy ultragagyi
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!