Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért béreltetek helyet, plusz intéztétek a kaját az esküvőn?
Persze, ez rengeteg dologtól függ tudom, de egyáltalán nem vagyok jártas a témában. Nem vagyunk nagyigényűek, ezeket a dolgokat tartjuk fontosnak az esküvőn, minden mást hanyagolnánk: fotós, helybérlés, kaja-pia (svédasztalos, könnyed megoldás, nem a csülök kategória:D), ruha.
Helyszín szempontjából annyi, hogy lehessen táncolni, elférjünk, jó, ha van kinti rész, de nem egy palotára gondolok:D
Nem gondoljuk, hogy az esküvőnk a "nagy nap", ahol majd én menyasszonyként vonulgatok meg ilyesmi, magát a szertartást is 2 tanúval képzeljük el ésviszont látásra:D, viszont szeretnénk házasságot és egy jó bulit a családunkkal, barátainkkal.
Remélem érthető az irány, kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra:)
A két legfontosabb kérdés, hogy mikor és hol szeretnétek. Budapesten és agglomerációjában télen 12 000 körül volt a legolcsóbb, de ott a tánchoz pakolták volna az asztalokat és olyan kikötések voltak, hogy nem lehet kocogtatni a poharakat, meg ez és ez a ceremóniamester/dj (?) nem lehet.
Nyáron mi nem találtunk 16 000 forint alatt étteremben, és azt számoltuk, hogy mivel amúgy a termeket, amiket néztünk, nem bútorral adták ki 50-120 ezer körül (a legdurvább a nagykovácsiban lévő kastély volt, ott 6-7 millió körülre jött volna ki az esküvő), ezért nekünk nem érte meg ilyen helyen foglalni.
Mi elég lazára vettük, 500.000-ből kijött. Béreltünk egy szimpatikus helyet, a díszeket mi csináltuk, összeboronáltuk a két család összes értékelhető kézügyességű tagját, és összeraktuk, ételt hozattunk, de svédasztalosan, nem volt ültetett vacsi, így nem dobtunk ki kaját. Béreltünk hozzá étkészletet, meg ilyen cuccokat.
Ruha egy nagyon szolíd darab volt, vettem egy fehét koktélruhát, mert nem bírom a hercegnő göncöt, a szalagavatómon bőven elég volt belőle. Fotós barát volt, csokrot én kötöttem, mert a virágos az utolsó pillanatban visszamondta, hogy mégsincs olyan, amilyet akartam, rá akart tukmálni valamit, ami nagyon nem én vagyok. Ráb.sztam a telefont, megoldottam én.
A pia nem volt olcsó, de az egyik rokon tudott szerezni nagyker áron. Nem volt nagy esküvő, család és a jó barátok, semmi muszájmeghívniőtis lacafaca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!