Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyikek a legnépszerűbb ízek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikek a legnépszerűbb ízek esküvői tortához?

Figyelt kérdés
Nem ismerek sok fajtát, nem tudom milyet kellene választani. Nem vagyunk nagy tortások, nem is tudom mikor ettem utoljára. Mit javasolnátok? Nektek milyen volt?

2020. szept. 2. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ízt nem tudok mondani, egyéni, ki mit szeret, de azt azért javaslom, hogy legyen egy krémes és egy gyümölcsös is, lehessen választani.
2020. szept. 2. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 3 szintes volt.

Gyümölcsös,csokis és egy vaníliás.

Plusz egy cukormentes csokis,mogyorós mert több cukorbeteg is van a családban.:)

2020. szept. 2. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Még sosem ettem olyan esküvöi tortát amire azt mondtam volna hogy "hű, ez most tényleg finom". Szóval tökmindegy milyet választasz, valószínűleg szar lesz, de azért elfogy majd. ;)
2020. szept. 2. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Tripla csokis (egyik réteg étcsokis krém, a másik tejcsokis krém, a harmadik fehércsokis krém).
2020. szept. 2. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt egy diós piskóta vaniliakremes réteg, egy kakaós piskótás francia csokikrem meggyel, valamint egy sima piskótás, mascarpones réteg málnával. Mindegyik isteni volt, nekünk leginkább a mascarpones ízlett. Sok függ a cukraszdatol is, van ahol finomabbak a krémek, van ahol kisporoljak az alapanyagokat, hogy pl a csokis az csak halványan kakaós, vagy vajizű a végeredmény. Szerintem mindenképp kostoljatok sütit mielőtt rendeltek. A cukrászdában is biztosan szívesen ajánlanak, milyen ízeket szoktak preferalni.

Meg ami a bevonatot illeti, nekem a marcipán al az a tapasztalatom, hogy mindenki a tányér szélén hagyja, úgyhogy felesleges rá költeni (egy csomó plusz kg). Nekünk vajkremmel volt bevonva a torta.

2020. szept. 2. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Trüffel torta lesz nekünk. Amúgy majdnem mindegy, sokan már nem esznek belőle, főleg ha vannak apró sütik is.
2020. szept. 2. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 íz volt. Naracsos-csoki (főzött krém nem vajas), eper és barackos túrós torta.
2020. szept. 2. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt egyszerű, mert a férjem gluténérzékeny, és nem vállalnak minden sarki cukrászdában gluténmentes emeletes esküvői tortát. Így kicsit engednünk kellett az elképzelésből, de eredetileg (2 szintes volt) egy valamilyen csokis és egy gyümölcsös lett volna. Egyiket vagy másikat mindenki szereti.
2020. szept. 2. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk egyik szint csokis volt, a másik epres. Szerintem is a csoki és valamilyen gyümölcsös íz jó eséllyel sokaknak ízlik. Esetleg ha vannak cukorbetegek, jó ötlet lehet egy diabetikus verzió is. Nálunk marcipán volt kívül, mert mindenki szereti, viszont fontos kritérium volt a cukrász felé, hogy ne legyen gejl édes a töltelék, inkább könnyű krém. Nagyon elégedettek voltunk és örültünk, hogy mindenki megette és ízlett, többen több szeletet is vettek. Az egyik rokonunk, aki nem szereti az édességet, illemből megkóstolta, de megette az egészet és még kért. Sokan mondták, hogy nem erre számítottak, főleg a marcipán miatt, azt hitték, nagyon édes lesz. Mert a legtöbb esküvői torta tényleg nagyon gejl. Szerintem valami könnyebb kivitel biztosabb siker, mintha nagyon édes. Ezért biztos, ami biztos, ha nem 100%, hogy a túlnyomó többség szereti, a marcipánt sem erőltetném. Ami még fontos, hogy kérjetek kóstolót, vagy ha nem megoldható, egy kisebb tortát ugyanolyan ízben. Mi születésnapra rendeltünk "próbatortát" az esküvő előtt 2 héttel és nem csalódtunk. Szerintem akkor is érdemes tesztelni, ha jól ismert, kipróbált helyről van szó.
2020. szept. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!