Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek már késő vagy gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek már késő vagy gáz lemondani?

Figyelt kérdés
Egy hónap van még az esküvőig,de ez is a második halasztott időpontunk a vírus miatt. Polgári már megvolt,a templomi és a lagzi része hiányozna,de az egesz nem áll össze. A férjem nem akarja az egészet, hisz már házasok vagyunk,meg amúgy is minek a felhajtás már. Mindent én szervezek,én foglaltam le. A szolgáltatóinkkal is nehézkes a kommunikáció,a ceremónia mesterünk ránk se tojik 2 hónapja,a násznép fele a határok miatt nem tudna jönni,és már néhány barát is elkezdte lemondogatni,ami azért is gáz,mert eleve kb 50en lettünk volna. Szüleim és az én köröm nagyon várja, készülnek,de én úgy érzem,teljesen egyedül vagyok az egész sztoriban. Együtt kene tervezünk a párommal,de ő beszélni se akar erről a témáról. Szerinte már a kapcsolatunknak is rosszat tesz ez az egész szervezés. Amúgy már szinte minden megvan. Kezdek beleunni én is az egészbe, bánom,hogy a polgárin nem volt rajtam menyasszonyi ruha,nem vágytunk amúgy se sok mindenre,egy kis zene, vacsora, pár játék,de úgy tűnik,ez se jön ossze. Párom eleinte még amúgy akarta, legalábbis úgy tűnt,de most már ott tart, lemondaná. De ez meg olyan cink,egyrészt hogy fele ember el se jön,de egyik héten azt mondjuk, megtartjuk,a másikon meg nem ? Az a baj,hogy érzem,hogy ha ez kimarad, lemondjuk,többet nem lesz ilyen alkalom. Felvenni a ruhát, ünnepelni a családdal..stb. ti mit tennétek? Volt valakinek hasonló szituja?

2020. aug. 22. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben lemondanám, ha nem jár túl sok anyagi veszteséggel. Vagy nem szerveznék olyan nagy lagzit. Kis kertes bográcsparti, szertartásvezetővel, rövid fogadalomtétellel, utána bográcsozás, zene laptopról, ceremóniamester nélkül, de fényképésszel.
2020. aug. 22. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok le, és ha lemegy a cirkusz meghívtok mindenkit ebédre, vagy vacsorára. Bármelyik pillanatban leállíthatnak mindent, nem jó játszani..
2020. aug. 22. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
A ruha miatt ne csináld..felesleges.. Aztán ha egy lappangós vírusos megjelenik közöttetek, akkor meg az egész rokonság oda lesz..és titeket fognak szidni..
2020. aug. 22. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj a ruhával, meg a felhajtással, mondd le nyugodtan, de az nagyon fontos, hogy ez közös döntés legyen a pároddal, és közösen kommunikáljátok le a násznépnek!
2020. aug. 23. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így éreztük magunkat a szervezés vége felé. Nagy nyűg volt áprilisról átszervezni mindent augusztusra és az utolsó 2-3 hét már feszült volt, inkább csak túl akartunk lenni, túltoltunk érzelmileg mindent. Főleg a "biztosan ezt akarjuk-e" kérdést. Annyiban hátrányból indultunk, hogy mi a polgárit is elhalasztottuk direkt, így nálunk a házasság is kimaradt volna kompletten, ha lemondjuk. :D

Sokan mondják, hogy a szervezés vége már nyűglődés. Azzal együtt, hogy egyszer már megéltük ezt a "lassan esküvő" élményt, csak a vírus miatt végül elmaradt, ez hatványozottan igaz szerintem. A bizonytalanság méginkább rádob egy lapáttal, hogy nem tudni mi lesz 2 hét múlva. Az ember örülni, várni sem meri igazán.

Nehéz kérdés ez. Üljetek le és beszéljétek át, hogy mennyi pénzt buknátok, miért is akarjátok lemondani. Csak a közeledő eseménypara, vagy egyéb érzelmi okai vannak?

Ezen felül nekem a saját és a baráti társaság alapján is tapasztalatom az, hogy a férfiak nem igen találják a helyüket a szervezésben. Konkrét, megfogható feladatot kell nekik adni! Pl. gravíroztasd rá erre ezt, vegyél ilyen és ilyen dobozokat valahol, menj el a nyomdába a rendelésünkért, stb. Nálunk ez működött, így szívesen bekapcsolódott. :) Aranyos volt, mert az utolsó napokban beugrott neki pár dolog, hogy "híí, nekünk ilyen lesz?" és "bakker, mi erre gondoltunk?" akkor már csak meg kellett nyugtatni, hogy mindent elintéztünk. :) A mi napunk végül nagyon jól sikerült, imádtunk minden pillanatát. Kár lett volna megfutamodni.

Szóval én azt javaslom, hogy ne veszítsétek szem elől a lényeget. A lényeg pedig a ti ketten vagytok. Ne veszítsétek el egy ilyen esemény miatt a balanszt, ami megvolt köztetek. Ketten gyalogoltok ebbe bele, fékezzetek kicsit, üljetek le és figyeljetek egymásra. Hozzatok olyan döntést, ami mindkettőtöknek oké. Ez akár lehet az is, hogy nem mondjátok le, de merőben átalakítjátok a kedvetekre az egész estét!

2020. aug. 23. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a férjed hozzáállása a gáz, hiszen láthatóan neked fontos és boldoggá tenne, ő meg feszkót generál meg igyekszik elvenni a kedved.
2020. aug. 23. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Te mit szeretnél? Ezt döntsd el. Ha nagyon szeretnéd megtartani, akkor szervezd meg. A férjedtől ne várdd, hogy segítsen, szerintem kb. 10/1 férfi vesz részt az esküvőszervezésben, mindegyiknek csak nyüg az egész.
2020. aug. 25. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen igaza van a férjednek. Minek már? Nem a látszat és a külsőségek a fontos. Akik ott lettek volna, azokkal máskor is vacsizhatsz, játszhatsz. Tartsatok kerti-partit stb. Felesleges, energia és pénz kidobás, azért hogy parádézz egyszer egy esküvői ruhában.
2020. aug. 26. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!