Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül kb.egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül kb.egy esküvő?

Figyelt kérdés
60 fővel kb, zenésszel, templomi+polgári, lagzival
2020. aug. 22. 13:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

10.

Már kezdem érteni mire megy ki a játék itt, megint előlehet adni a "bezzeg én mennyire gazdag vagyok" dolgot. Végtére is, Magyarországon ez kötelező elem - ez meg is magyarázza azt, hogy miért ennyire rongyrázóak ezek az események - "há' mutatni kő a 'zismerősöknek hogy van péz lóvéra" - tipikus.

2020. aug. 22. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég változó, kb. 100-200 ezertől bármennyi...

Kell-e ruha, cipő, öltöny, gyűrűk, dekoráció, autóbérlés, fotós, videós, fodrász, műkörmös, sminkes...? A kaja nagy tételben lesz pörkölt és mindenki visz egy tálca sütit vagy homár lesz szarvasgomba szósszal? A zenész egy szintiboy magában vagy egy 6 tagú zenekar? A meghívókat házilag megtervezitek és kinyomtatjátok vagy csináltattok darabját 1000 forintért?

2020. aug. 22. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik esküvői rendezvényszervező megmondja, mibe kerül. Csak az igényeidet kell megmondanod.

Más összegbe kerül, ha a saját kertedben felhúzott sátorban és helyben főznek a helyiek, megint más az összeg, ha mondjuk a Kempinski Hotelben Budapesten akarod megtartatni 60 főre.

2020. aug. 22. 16:31
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Az ismerosom eskuvojen most voltunk. 140 fo, szep helyen, jo kajakkal, fotos fallal, tehat nem egy egyszeru eskuvo volt, de nem is luxus.

4,5 millio forint volt, es vissza is jott pont ennyi:)

2020. aug. 22. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon nem mindegy hol tartanátok és mi az igényetek. Egy falusi hagyományos lakodalmat ki lehet hozni 1,5-2 millióból, főleg ha van segítség, megcsinálod a dekort és süt-főz a család.

A miénk 72 fős volt, 3,2 milliónál állt meg. Modern stílusban, modern helyen, Pest megyében, a fél násznépnek szállással, semmi extrával.

Az anyagiak. Egyszer egy kérdésnél már kifejtettem, hogy nem mindenki társadalmi elvárás miatt házasodik és tart lakodalmat. Nem mindenki viszi csődbe magát egy ilyen éjszakával. És nem mellesleg nekünk életünk legszebb estéje, éjszakája volt az esküvőnk napja, amire így utólag azt mondom, hogy sokkal többet sem sajnáltam volna. Mindenki maga döntse el mit bír el a büdzsé, illetve mire szeretne költeni a megtakarításaiból. Tök oké, hogy valaki sokkot kap ezeken a számokon és azt mondja neki nem kell ez a puccparádé, de az is tök oké, ha valaki pedig úgy gondolja, hogy megteheti és szeretné ezt a napot úgy megélni, ahogy megálmodta.

Én nem tudom szavakba önteni azt az érzelmi síkot, amiben azon a napon (és utána még legalább egy hétig) jártunk, így nekünk megérte és ez a lényeg! :)

2020. aug. 22. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
A tervezett helyszíntől (Budapest, nagyváros, falusi?) és időponttól (melyik évszakban?) függ, meg hogy lesz-e esküvőszervezőtök, vagy saját magatok intéztek mindent. Meg persze a díszítéstől, esküvő menü összetételétől, lesz-e zenekar vagy mp3-ból megy a dáridó.... hát szerintem erre nem lehet még sacc/kb-s választ sem adni...:) Persze ex-has lehet mondani: nagyságrendileg ~2,5-3 millió.
2020. aug. 22. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekünk jövőre lesz lakodalmunk, 150 fővel étteremben. Lesz zenekar, fotós, videós, a dekort mi csináljuk, ceremóniamesterünk is lesz. Nagyjából 4 millió forintból fog kijönni.
2020. aug. 23. 11:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekünk Budapesten lett volna, az egyik legolcsóbb étteremben. Ami nagyon megdobta az a szállás volt, mivel a násznép fele külföldről jött 60+-os vagy 2-3 gyerekkel jöttek, úgyhogy úgy éreztük nekünk kell állni a szállást, így szerintem 3,5 millió körülre jött volna ki márciusban 85 főre.
2020. aug. 23. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!