Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tudnek kulfoldrol eskuvot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnek kulfoldrol eskuvot tervezni magyarorszagon?

Figyelt kérdés

Meg nem esedekes, de Tervben van. Parommal kulfoldon elunk. En szeretnek magyarorszagon is eskuvot mivel a csaladom nagy resze otthon van. Nem vagyok kozel, nem tudok haza utazni addig hogy szervezkedjek.

Menyasszonyi ruhat lehet Berelni latatlanban vagy nem erdemes? Hogy tudok lefoglalni mindent anelkul hogy ott lennek es Latnam MIT akarok?

2020. aug. 19. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Biróm amikor valaki előadja a tudatlankát miközben itthon esküvőszervező cég van a kezébe:DD
2020. aug. 19. 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem biztos hogy eskuvo szervezon keresztul szeretnem megszervezni...
2020. aug. 19. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben vennek egy ruhat ott ahol laksz, kiarusitason vannak sokszor a bérleti áron alul. A helyszint meg ilyesmit ajanlasok alapján tudnad, vagy ha van regebbrol tapasztalatod.
2020. aug. 19. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha fent vagy facebookon, a Menyasszonyi csevegő csoport sokmindenben segít, és sok hasonló történetet olvasni ott. Az viszont általában közös, hogy szervezés alatt egyszer-egyszer azért hazalátogatnak. Ha ez nagyon nem megoldható, akkor jó ha van egy itthoni barátnőd/rokonod, aki a szemed és füled, mert helyszínt én pl biztos nem bérelnék látatlanban. Mi az esküvőnk előtt több helyen is voltunk, ahol vagy maga a helyszín nem nézett ki olyan jól, csak ügyesen volt fotózva/régi kép volt fent, vagy a helyszín ugyan jó volt, de a környéke nem tetszett. Ennek elkerülése érdekében érdemes legalább valami ismerőst elküldeni.

Látatlanban semmiképp nem érdemes menyasszonyi ruhát bérelni, de szerintem nem is kell, ebben a #3as válaszolóval értek egyet. (Meg szerintem a bérlés amúgy sem éri meg: saját tapasztalat 190.000ért megkapod azt a ruhát, amit kibérelni 130.000 ft. Szóval inkább vásárolni vagy varratni érdemes, amit más országban is lehet.)

Esküvőszervezők szerintem sem érnek annyit, amennyit elkérnek. Dekorosokból viszont láttam már olcsót (100.000 alatt nekünk mindent megcsináltak, beleértve a menyasszonyi csokrom is), és szerintem a te esetedben érdemes igénybevenni egy olyan céget, akik már ismerik a kiválasztott helyszínt, velük tudsz távolról is egyeztetni. (Én magam is hasonlóan szerveztem az esküvőmre a dekort - bár a helyszínen én már jártam -, hogy telefonon beszéltem a dekorossal, miközben a honlapjukon görgettünk a korábbi munkáik között, és néha mondtam, hogy na egy olyat én is kérek, csak krémszínűben. Jó kis délelőtt volt :) )

Kaja, szállás, fotós, torta, zenész szerintem távolról is megoldható.

Talán a fodrász, meg a sminkes még a problémás, ha ilyen szolgáltatásokat tervezel igénybevenni, mert nem tusz próba sminket/hajat csináltatni, amből szokott néha baj lenni.

Hirtelen ennyi szolgáltató ugrott be, de jó lenne tudni, hogy itthon mennyire akarsz "nagy" esküvőt, mennyi szolgáltatót akarsz, stb.

2020. aug. 19. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a hasznos infót. Kb 35-40 fő lenne, csak. Közeli rokonok és barátok. Fodrász igazából családon belül lenne, dekorost is ismerünk, smink, fotó es cukrász kellene. Zenekar is lenne már akire gondoltunk.
2020. aug. 19. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:

A helyszínt ki lehet választani egy itthoni barát és videochat mellett. A szolgáltatók nagyrésze is kellően csekkolható videochaten. Viszont muszáj hazajönni legalább a házassági szándéknyilatkozat megtételéhez. Már ha hivatalos szertartást szeretnétek.

Alapvetően nem sok szervezési fázis igényel személyes jelenlétet. Előny, ha tudsz személyesen is konzultálni a szolgáltatóiddal, nekem így sokkal jobban átjön a szimpátia pl., de nem feltétel.

2020. aug. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!