Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete ruha piros kiegészítőkkel mehet?
Baráti pár esküvőjére vagyunk hivatalosak. Az én ruhatáram 90%-a alapból fekete, most rendeltem 3 ruhát, abból 2 nem tiszta fekete volt, természetesen nagyok lettek :D a harmadik pedig ez, ami tetszik, jól áll, csak ugye fekete...
és nem is az a fazon, amihez passzol egy színes öv.
Vettem hozzá egy piros magassarkút, illetve most rendeltem egy lapos szandit is, ha nem bírnám a magasban...
ez így OK esküvőre? 20as éveink végén vagyunk mi is és a pár is.
ezen kívül egy cipőm van, ami passzolna, de az is magastalpú, fekete pántos, a sarka natúrszín
Nem a színével van a gond, hanem hogy esküvőre szerintem egy kicsit azért ünnepélyesebbe illik menni.
Egyébként nyugodtan felvehetsz egy klasszikus "kis feketét" színes kiegészítőkkel.
sajnos elég telt vagyok (160/75), ezek a fazonok állnak jól :(
a másik kettő csinosabb volt, de nagyon lettek :/
Szerintem is kérdezd meg a menyasszonyt, hogy zavarná-e. A lánybúcsúmon az egyik barátnőm felhozta, hogy olyan szép fekete ruhája van és olyan kár, hogy nem veheti fel. Én körberöhögtem. Felőlem mindenkit azt vesz fel a miénkre, amit akar.
Az más kérdés, hogy fordítva én valamiért nem vennék fel feketét, pedig alapvetően én is nagyon feketés vagyok. Akkor inkább egy sötétkék és kész. A menyasszony színeit nem akarom magamon tudni, a fekete pedig nekem nem egy esküvőre való, de kinek mi. Én senkire nem nézek ferde szemmel, amiért neki odaillik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!