Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kecskeméten reális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecskeméten reális hogy elkérnek 40.000 Ft-ot egy esküvőért amiben semmi extra nincs, csak azért mert hivatali időn kívül van, de nem külsős helyen?

Figyelt kérdés
Polgári esküvő
2020. júl. 20. 09:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kértek külső helyszínt. Ha kértek volna, teljesen reális lenne ez az összeg."

Valóban, most látom, hogy elnéztem. Külsős helyszínre értettem. Én írtam, hogy nálunk 30.000 + Áfa, de ez a külsős helyszínre vonatkozik. Az itteni házasságkötő teremben munkaidőn kívül nálunk 20.000 + Áfa, tehát a 40.000 valóban soknak tűnik.

2020. júl. 21. 08:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem volt opció. 47 ezer volt munkaidőn túl a szertartás akár ki kell szállni, akár a hivatalban akarunk egybekelni. Lehet, hogy azért, mert kis település. Érdemben semmit nem jelent, hogy kell-e 5 percet autóznia az av-nek.
2020. júl. 21. 09:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem volt reális. Miért? Értem hogy hivatali időn kívül volt, DE mi még a vírus ideje alatt esküdtünk és nem hazudok, 2 percig tartott az egész "ceremónia". Konkrétan annyit mondott hogy a benyújtott iratok alapján nincs akadálya a házasságnak, aláírások puszi puszi és istenpá. Se szülőköszöntő, se ceremonia se semmi nem volt. Máshol picivel többért megy ki helyszínre tokkal vonóval megtartva a házasságkötést. Ráadásul nekem előtte azt mondták kb 15-20 ezer lesz... Jó hogy többet vittem meg mamám ott volt és kisegített.

Tudod biztos kell a pénz a városháza felújítására...

2020. júl. 22. 15:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mondhatjuk-e reálisnak...? De nekem nem érné meg 40.000 forintért ez. Vagy akkor megtartanám inkább két tanúval hivatali időben vagy megnézném, hogy másik városban hátha olcsóbb valamennyivel.
2020. júl. 23. 09:02
 15/21 Kései Sirató ***** válasza:
50%
Hivatali időben is lehet nagy esküvőt tartani. Tartsátok meg pénteken 13.00 órakor, ha ennyire számít a pénz és olyankor ingyenes.
2020. júl. 24. 11:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Utolsó jó ötlet, de nálunk pénteken délután van csak házasságkötés, hétköznap es be vannak telve. Másik hétköznapokon nincs.ezert nem ertem mondjuk hogy minek számolnak fel plusz költséget erre, hiszen eleve nem nagyon opció a hivatali időn belüli. Legalabb találnának más indokota díjbeszedésre🙂😉
2020. júl. 28. 23:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Eb amiket neztem (még Budán is) ott 10-15 ezer ft, úgyhogy szerintem sok.
2020. aug. 3. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:

*én

Es kiegészítenem meg azzal, hogy nem mindegy pl. a terem mérete sem.

2020. aug. 3. 16:22
 19/21 Kései Sirató ***** válasza:

A hivatali munkaidőn túli túlmunkáért az anyakönyvvezető is kap bért, ugye, nem gondoljátok, hogy valaki ingyen dolgozik éppen hétvégén?

Ezenkívül sok helyen a hivatal biztosítja a gyertyát is.

A külsős esküvő meg általában nem annyi, hogy az anyakönyvvezető 5 perccel többet utazik, hanem viszi magával a hangosítást, mikrofont, hangfalat, összeszereli, valamint a hivatalos iratokra is odafigyelhet, hogy ne érje őket sérülés a szállítás közben, macerásabb tehát, mint a benti.

Aki 10 ezret ír, az nagyon régi árat tud, annyiért már az országban sehol sincs munkaidőn túli házasságkötés.

2020. aug. 5. 15:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

De itt nem külsős helyszínről van szó. Épp ma mondta barátnőm hogy nekik tanyára 60ért ment ki a szertartásvezető és gyönyörű volt az egész.

Tőlünk meg lehúznak 40et és még csak nem is a városháza kistermében tartották

2020. aug. 5. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!