Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különböző menüsorok esküvőre?
Három féle menüt szeretnénk, de nem jutunk dűlőre...
Ahol menüsoros és nem tálas volt az étel, nektek mi volt a mnü, miből lehetett választani? illetve kettő vagy három féle menü volt?
Hűha...hány személyre?
Nővéreméknél volt a sima, a vega, meg állandó hidegtál. 30 fő.
Nekem nagyon kis esküvőm volt (20 fő), így egy menü volt (mondjuk a főfogás többszemélyes vegyes tálak). Illetve egyvalakiről tudtam, hogy neki speciális menü kell, azt külön elkészítettük.
Előétel: sous-vide rozé sertés szűz, karfiolpürével, zöldségekkel - nagyszerű volt, imádtam, pedig nem vagyok nagy vörös húsos.
Első fogás: lakodalmas húsleves - kicsit fura volt a konraszt a gurmé előétel és eközött :)
Főfogás: volt sertéstarja, csirke (a húsokat pácolva/megtöltve/göngyölve készítették, ez is elég menő volt), rántott sajt és gomba, köretnek pedig krumpli, párolt rizs és saláta.
Desszertnek csak a torta volt :) viszont mi rögtön vacsi után vágtuk.
Egyébként így belegondolva, több száz fős esküvőn is voltam már ahol vegyes sültes tálak voltak - szerintem, jó, mert így mindenki megtalálja a maga kedvencét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!