Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jeggyűrűknek méretileg (vastagság, szélesség) is ugyanolyannak kell lennie?
Menyasszonyom vitázik velem, hogy ő kecses, vékony gyűrűt akar és mivel párban vesszük ezért nekem is 1.2mm (vastagság) 2mm (szélesség) gyűrű kell hogy ugyanolyanok legyenek. Nekem viszont az női gyűrű, nem áll jól nekem. Ugyanabból a típusból mondta az ékszerész hogy tud 5mm széles, 1.8mm vastag gyűrűt is készíteni, amit most is hordok és ami tetszene nekem.
A menyasszonyom teljesen ki van bukva, szerinte ezzel nekem más gyűrűm lesz, mintha mást vettem volna feleségül. Mennyire törvényszerű ez hogy pontosan ugyanolyannak kell lennie a gyűrűknek (mínusz a kő)?
Nem, hát azért van különbség egy férfi és egy női gyűrű között (méret, szélesség).
Nincs ilyen, hogy "kell", nekem pl. az tetszik, hogyha azért látszik, hogy párban van, tehát, ha van rajta minta, akkor az ugyanolyan. A kő nem tetszik karikagyűrűben. Számomra az a lényeg, hogy minél egyszerűbb legyen.
De ha totál más a két gyűrű, a házasság akkor is érvényes lesz. Kicsit ara-hisztinek tűnik ez nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!