Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A jeggyűrűknek méretileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jeggyűrűknek méretileg (vastagság, szélesség) is ugyanolyannak kell lennie?

Figyelt kérdés

Menyasszonyom vitázik velem, hogy ő kecses, vékony gyűrűt akar és mivel párban vesszük ezért nekem is 1.2mm (vastagság) 2mm (szélesség) gyűrű kell hogy ugyanolyanok legyenek. Nekem viszont az női gyűrű, nem áll jól nekem. Ugyanabból a típusból mondta az ékszerész hogy tud 5mm széles, 1.8mm vastag gyűrűt is készíteni, amit most is hordok és ami tetszene nekem.

A menyasszonyom teljesen ki van bukva, szerinte ezzel nekem más gyűrűm lesz, mintha mást vettem volna feleségül. Mennyire törvényszerű ez hogy pontosan ugyanolyannak kell lennie a gyűrűknek (mínusz a kő)?

2020. máj. 11. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A menyasszonyod bolond? Nézze már meg a jegygyűrűket....a legtöbbnél a férfi gyűrű vastagabb.
2020. máj. 11. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
WTF, a menyasszonyod nem igazán van képben. Jól is néznénk ki, ha nekem ugyanolyan vastag gyűrűm lenne, mint a férjemnek, ami az ujján pedig arányaiban úgy mutat, mint az én ujjamon. Csak neki óriás lapátkezei vannak, nekem meg kis pici cukik :D Ennyi erővel ahhoz is ragaszkodhatna, hogy ugyanolyan nagyok legyenek (mármint átmérőre). Ő hordja a hüvelykujján, te meg a kisujjad legfelső percén. Meglegyen az öröme.
2020. máj. 11. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben más menyasszony után néznék.
2020. máj. 11. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza a menyasszonyodnak. Az én gyűrűm is vékonyabb mint a férjemé, jól is nézne ki ha olyan vastag gyűrűt viselnék a vékony kis ujjaimon mint ő a nagy lapátkezén.
2020. máj. 11. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3mm a férjemé 5mm. Pont emiatt amit te is írtál.Eszembe se jutott problémázni ezen.Nem is értem, attól azok még egyformák, hogy az egyik picit szélesebb...
2020. máj. 11. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, hát azért van különbség egy férfi és egy női gyűrű között (méret, szélesség).

Nincs ilyen, hogy "kell", nekem pl. az tetszik, hogyha azért látszik, hogy párban van, tehát, ha van rajta minta, akkor az ugyanolyan. A kő nem tetszik karikagyűrűben. Számomra az a lényeg, hogy minél egyszerűbb legyen.

De ha totál más a két gyűrű, a házasság akkor is érvényes lesz. Kicsit ara-hisztinek tűnik ez nekem.

2020. máj. 12. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!