Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2009 őszén szeretnék házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2009 őszén szeretnék házasodni. Az önkormányzatnak mennyit kell ilyenkor fizetni és mire?

Figyelt kérdés

Nem szeretnénk se tüzi játékot,semmi extra szolgáltatást.

Köszönöm a válaszokat.

2008. nov. 23. 17:34
 1/10 A kérdező kommentje:
Pontosabban mi az,amiket illene kérnünk és azok milyen árban vannak manapság?
2008. nov. 23. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi Pécsen házasodtunk az idén. Az alapdíj, a szertartás 12 ezer volt, 3000 a zene, a pezsgő asszem 900/pohár, de rengeteg mindent lehetett kérni.

Elképzelhető, hogy máshol olcsóbb.

2008. nov. 23. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi vidéken eg kisvárosban házasodtunk, nem kértek semmit, mi vittünk a sütiből meg egy csokrot(nő volt)pedig egy másik helyszínen volt nem a Hivatalban.Nem volt semmi extra, de kérdezz utána nálatok hogyan működik mert szerintem mindenhol más.
2008. nov. 23. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az, hogy házasságot kössél valakivel állampolgári jogod, s mint olyan INGYENES. Csak azért kérhetnek plusz pénzt, ha pl. nem fértek be az anyakönyvi hivatal által "üzemeltetett" terembe, és felajánlanak egy másik termet máshol. Kérhet pénzt a pezsgőért, ha van külön versmondó ember és talán a zene('k) lejátszásáért.

De sajnos (?) nagyon sok anyakönyvi hivatal ebből akar pénzt keresni és mindenfélékért pénzt kérnek el.

Én Pest megyében házasodtam az anyakönyvvezető 15.000 Ft-ot kért, mert csak a művház termében fértünk el, de ebben az összegben benne volt a takarítás előttünk, utánunk, a teremdíszítés, székek elrendezése. A hangkeverésre beállította a két kamasz két gyerekét, ezért nem kért semmit. Egy kis ajándékkal leptük meg.

Üdv.

2008. nov. 24. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak, a házasságkötés maga ingyenes. De már nagyon sok helyen kérnek terembérleti díjat. Mi Pesten esküdtünk idén és csak a szolgáltatásokért kellett fizetni (zene, pezsgő, szülőköszöntés).
2008. nov. 24. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk semmit, kivéve, ha azt akarod, hogy egy rendezvényszerző hozza a virágokat, a pezsgőt, a zenét és az egyebeket. Én pont ezért fogom azt csinálni, hogy én viszem ezeket az apróságokat.
2008. nov. 24. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk - kisvárosban - 6.000,-Ft-ot kértek, amiben semmi nem volt benne, illetve valószínű a terembérlés díja volt.

Ezen kívül mi vittük a pezsgőt és a virágot szülőköszöntésre!

2008. nov. 28. 17:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 9. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az illetékes önkormányzatnál kellene megkérdezned, helyszíne válogatja.. :) Mi augusztusban esküdtünk a 13.kerületben, a terembérlés díja volt kb 3800 Ft. Helyben működik rendezvényszervező, sokmindent intéznek: zene, virág, pezsgő, fotós (Nagyon ajánlom!)gyertya... Létezik esküvői kiskönyv, abban benne vannak a bp-i önkormányzatok árakkal+egyéb szolgáltatók. Sok sikert!
2009. febr. 5. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Az esküvőre mindenetek van már lefoglalva?2007-ben nekünk 10000ft-ba és egytálca süti+együveg peszgőbe került!
2009. jún. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!