Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miert szukseges megadni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szukseges megadni az iskolai vegzettseget?

Figyelt kérdés

Hazassagkotesre keszulunk a volegenyemmel. O diplomas,en 11 osztalyt vegeztem. Szuleim alkoholistak voltak,vertek,elszoktem otthonrol es dolgozni kezdtem,hogy eltudjam magam latni. A volegenyem tudja,hogy nem fejeztem be a gimnaziumot,nem is erdekli,viszont engem a mai napig bant,hogy nem folytattam tanulmanyaim. Most,hogy a hazassi papirt toltjuk,nagyon rossz erzes fogott el,talan szegyenlem es kevesnek erzem magam. Mi szukseg van erre? Miert kell megadni,hogy hany osztalyt vegeztem? Mi tortenik ha egy evvel tobbet ir valaki?

Azt hiszem,amint lehet vissza megyek az iskolaba es befejezem azt az egy evet. Egesz eletemben rosszul erintett ez...

32/N

2020. ápr. 12. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

#7-es

Pedig, amit idéztél, arra te is egy jó példa vagy.

2020. ápr. 12. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne görcsölj ezen, nem kell emiatt szégyellned magad vagy mentegetőznöd. Ha a vőlegényed nem zavarja a dolog, akkor mások már le vannak sz..va, semmi közük hozzá. Ha ennyire bánt a dolog, akkor bármikor leérettségizhetsz.
2020. ápr. 12. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Statisztikához, meg majd később családfakutatásnál is hasznos információ lesz. Ne aggódj, a személyes adataidat nem adhatják ki harmadik személynek.
2020. ápr. 13. 10:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Statisztika.
2020. ápr. 13. 15:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2020. ápr. 13. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:
ha gyerek lesz is ki kell tölteni, sőt bele is kerül majd a rendszerbe. Ha hülye védőnőd lesz, majd úgy is áll hozzád, hogy ez az a 8 általánosos nő, majd én mindent jobban tudok nála.
2020. ápr. 21. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak statisztika, senki nem fog megszólni érte, ne aggódj! De szerintem érdemes lenne befejezned, saját magad megnyugtatása érdekében
2020. ápr. 22. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!