Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyen voltam és egy volt az enyém, 8-12 körül mozogtak per fő kb.
A menyasszony fogyasztását illik szétdobni.
Az én leánybúcsúm nagggyon cuki volt. Csak a belvárosban voltunk, és sok csináld magad dolgot csináltak a csajok - papírfecnik amiken az első gondolatuk volt amikor megláttak, kvíz amit a férjemmel is kitöltettek előttem és ki kellett találnom a válaszait, és idősebb párokat kellett az utcán megkérdeznem hogy mi a sikeres házasság titka, stb. Egyik se került semmibe, de nagy élmény volt.
Vacsiztunk egy olcsóbb helyen és visszafogott helyen toltunk fejenként 2 koktélt. Ja és kaptam tőlük egy pólót is. Saját fogyasztásukat és az enyémet összedobva szerintem 10 körülre jöhettek ki, de ugye ők is vacsiztak stb. Ennél szerintem felesleges többet költeni, nem azon múlik majd a hangulat.
Nálunk a menyasszony egyik barátnője egy fitness teremben dolgozik ott van rúdtánc és rúdfitness + oktató is. 12-en voltunk kedvezményes alapon 6000 forintért béreltük ki a helyet 2 órára oktatóval így tanultunk ott be egy koreográfiát. Utána egy bár emeleti részét foglaltuk le dekorációt sütit mi csináltuk (dekoráció kb 3 ezer forint volt ebayről aliról). Utána ott iszogattunk voltak feladatok játékok és ennyi. Bulizni is mentünk volna de annyira jól sikerült az egész hogy az teljesen kimaradt.
6-8 ezer körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!