Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan gyözzem meg a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gyözzem meg a páromat hogy kezdjük szervezni az esküvönket?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy karácsonykor megkérte a párom a kezem. 8 év kapcsolat után. Úgy tervezzük jövöre tennénk az esküvöt. Eddig minden rendben is volt de tegnap a drága anyósom azt mondta hogy jövőbe nösül a leendő sógorom mi már úgy is 4 éve együtt lakunk várjunk még vele 2 évet. Alig várom hogy összeházasodjunk és szerintem már ideje is lenne idáig anyossal apossal lakom már 4. Éve. Úgy elegem van belőlük hogy az már természet feletti. Most pedig még azt is megállapított hogy tudunk még várni két évet. Én pedig márbiztos nem várok két évet rá. Adjatok valami ötletet hogy tudom, milyen keritő dumával tudom szépen meggyőzni a párom hogy a zenészeket a helyet a vőfélyt foglaljuk le. Csak azért hogy anyósom is legyen "boldog" hogy ha addig várták hogy kőrmükre égett a gyertya számoljannak a következményekkel.

2020. jan. 21. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy elköltözzetek onnan a büdös francba, kötelező az esküvő? Nem azért, hogy kötekedjek, csak nem értem ezt az ok-okozatot.
2020. jan. 21. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Miért, ha 2 évet kéne várnod, akkor mi lenne? Elhagynád?
2020. jan. 21. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Akit győzködni kell, azt kár győzködni, pláne ilyen fajsúlyos dologban.

Elköltözni viszont holnap délután is el tudtok. Miért nem teszitek?

2020. jan. 21. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze a költözésnek az esküvőhöz?

Azért akarná elnapolni, mert sok idő és energia megszervezni, illetve költségben is jelentős; de ez csak akkor igaz, ha akrasz lagzit. Valószínűleg a leendő férjed beérni egy szűk családi vacsorával, nem kell zenész meg násznép.

2020. jan. 21. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Mi köze anyósodéknak az esküvőtökhöz? Miért kellene anyósodék "számoljanak a következményekkel"? Miféle következményekről van szó? Kezd el szervezni az esküvődet. Foglald le a szolgáltatókat, helyszínt, stb. Pénztárcádnak és kívánságaidbak megfelelően. Esetleg szervezhetnétek egy közös lagzit a sógorral. Felezni tudnátok a költségeket, és meg lenne a nagy lagzi olcsóbban. Költözni esküvő nélkül is lehet. Nem igazán értem az összefüggéseket. 🤷‍♀️
2020. jan. 21. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

A te eseted a legjobb példa arra, hogy az emberek nagy része miért tartja mulatságosnak a karácsonyi eljegyzéseket. A kevés kivételt leszámítva komolytalan az összes.

Ti már együtt vagytok 8 éve, valószínűleg már rajta is volt nyomás, hogy ideje lenne eljegyezni téged, vagy könyörögtél neki a gyűrűért, vagy csak nem volt más ajándékötlete. Aztán tessék, ennyivel el van intézve a dolog, nem is tervezi az esküvőt.

Az anyósos témára nem is tudok mit mondani. Ezt nem csak a párod, hanem te is elcseszted, hogy odaköltöztél hozzá, és 4 éve ott élsz velük egy rakáson, amikor látod, hogy parancsolgat meg utasítgat az a nő, és nem száll le rólatok. Utálom az itt elterjedt "anyuci pici fiacskája" kifejezést, de erre már én se tudok más jelzőt mondani, mert akinek a drága mama engedélyére van szüksége a nősüléshez, hát...

Próbáld meg kierőszakolni ha tudod, de nem fogod tudni szerintem. Anyu megtiltotta neki, meg nagyon úgy tűnik, hogy ez csak olyan "eleget könyörögtél, eljegyezlek, hogy befogd egy időre a szádat" gyűrű volt.

2020. jan. 21. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de nem anyós szervezi az esküvőt, hanem ti. Párod reakcióját le se írtad. Kell egyáltalán győzködni?

Amúgy meg teljesen nevetséges mások esküvőjéhez igazítani a sajátotokat, én annyira utálom az ilyet. Legyen legalább két hónap közötte oszt jól van.

A költözést meg a "körmükre égett gyertya" nem tudom, hogy jön ide. Milyen következményekről beszélsz?

2020. jan. 21. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ti fizetitek akkor a ti dolgotok. Más kérdés hogy miért adtok ki milliókat lagzira, ha még ott éltek
2020. jan. 22. 11:03
 9/9 Isabella95 válasza:
100%
Októberben kérte meg a párom a kezem, májusban összeházasodunk. Anyámékkal élünk, de a kutyát nem kérdeztük meg, hogy ki mit szól hozzá. A mi életünk, a ki esküvőnk. Javaslom, hogy ti is hasonlóképp járjatok el. Bele fog törődni az anyós.
2020. jan. 24. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!