Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből jött ki az esküvőtök?
Fénykép 52.000
Vacsora 35.000
Ruha (enyém) 2000
Öltöny (férjem) 25.000
Polgári esküvő költségei (talán) 5.000
Csokor 5.000
Fotós - a barátnőm férje fotóművész : ingyen volt
ruha - a barátnőm tervezőnél készült 300 E ft-s ruháját viseltem, ezt kölcsönkaptam tőle- ingyen volt
férjem ruhája - már korábban megvettük ezt, kétszer volt is már rajta, talán 50 E volt valamikor
Vacsora 13 fő részére - ezt nem tudom, anyukám állta, mivel ő ragaszkodott hozzá, hogy legyen vacsora. Én egyátalán nem akartam semmit a szertartás után. Hús és ital saját volt, szóval viszonylag olcsó.
Sem zene sem vőfély se más faxni nem volt.
Ellenben a nászútra 1,2 M ft-t költöttünk. Erre fél évig spóroltunk a párommal ész nélkül. Erre abszolút nem sajnáltam a pénzt, tudtam, hogy most nem megyünk el többé már nem fogunk.
ruhám:65.000 (ajándék volt hozzá a menyecske ruha)
öltöny:25.000
virágok:20.000
vacsora:400.000/60 fő
ital:250.000(üditő,tömény)
kiegészitők:10.000 (nyaklánc,hajdisz)
fodrász,sminkes:6000
fényképész:egy ismerős volt aki profi fotós igy ezt megúsztuk:D
polgári:6.000(pezsgővel,gyertyákkal)
díszités:20.000
torta:15.000
egyéb sütik,torták:30.000
templom:nem tudom az nekünk nem volt
Nekünk még az 1 milliót sem érte el de mindenből a legjobbat kértük,és étteremben volt,nem tudom másnak mi kerül annyiba.Nem olcsó de azért jó kis esküvőt lehet kihozni 1 millióból.
*terembérlet lemaradt:az ingyen volt a vacsi árában benne volt és pincéres kiszolgálás volt:D
utolsó vagyok
22:39
Hogy került a torta 60 főre 15 000 Ft-ba???? ez nagoyn kevés!
A sminkes és fodrász 6000?? együtt??
Hát nem tudom... mi kb. 1 millából hozzuk ki... valamivel többől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!