Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megszületik a babó, már nem lehet nyáron templomi esküvönk? Áprilisban születik és nyárra tervezünk templomi esküvőt. A katolikus hit ezt tiltja? Nem fog összeadni minket a pap?
Figyelt kérdés
Most szombaton (nov.15) megvolt az anyakönyvi hivatalban az esküvő, mert most még össze tudtuk szervezni, de templomit is mindenképpen szeretnénk. Bár mindketten katolikus vallásúak vagyunk, ezzel nem voltunk tisztában.2008. nov. 18. 20:26
1/5 anonim válasza:
De lehet, miert ne lehetne? Sok helyen a kicsike tunderi ruhaban beoltoztetve viszi a kosarat, es szorja a rizst, vagy a viragszirmokat anyara, amikor a templombol kilepnek. De a ti babatok meg pici lesz akkor. Kulonben megszervezhetitek ugy is, hogy benneteket osszead a pap, a kicsi babat pedig megkereszteli! Akkor egy kalap alatt lemegy az egesz!
2/5 anonim válasza:
Én idén májusban voltam egy ilyen esküvőn. Előbb esküvő volt azután keresztelő és aznap volt a kisgyerek két éves. Nagyon szép meghitt ünnep volt. Sok boldogságot!
3/5 anonim válasza:
Kedves első! Ez a kicsike max anyuci csokrát szorongathatja anyuci kezében. Kb 2 hónapos lesz.
Egyébként lehet, csak jól kell szervezni. Mindenképp még most kismamaként beszéljetek a pappal, és akár tarthattok keresztelőt is egyben.
4/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne. Csak olyan pici babával elég macerás lesz neked. Szerintem várjatok még egy évet addigra nagyobbacska lesz és jobban ellesz. Hol fogod szoptatni, tisztába tenni stb. Nagyon pici lesz még akkor.
5/5 anonim válasza:
Csak esküvőt terveztek? vagy még utánna valami vacsit ilyesmit...? Mert szerintem egy ilyen kicsi babával még boltba is macerás elmenni az első fél évben, nemhogy máshová.(7 hónapos a kislányom) Jó ha megvan a 3 óra két szoptatás között(ha meg tápszeres, házon kívül macerás megcsinálni a kajáját), azon kívül meg nem biztos, hogy nyugodtan ellesz a pici. Mi van ha végig sír? Szerintem tegyétek át addigra, amikor már legalább 1 éves lesz!Majd májusban már rájössz magadtól is mi az amit meg tudnál valósítani, és mit nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!