Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam esküvő témájú képeket, de hogy lehet letölteni és rátenni a meghívó lapjára?
Először is:
Ne a rosszindulatot keresd a válaszomban, nem azért írom.
Olvastam az előző kérdésedet is, így a két kérdés alapján válaszolok:
Ha egy óvodai bálról lenne szó, aminek nem igazán van kihatása az életre, akkor azt mondanám, hogy egy wordarttal szerkesztett dokumentum egy fehér papírra nyomtatva teljesen megteszi. Azonban itt az esküvődről van szó.
Nem tilos megszerkeszteni a saját meghívódat, azonban én, mint gyakorlott grafikus azt tanácsolom neked, hogyha elképzelésed van, akkor keress fel egy szakembert, aki segít neked nyomdai szintre hozni az ötletedet. Mivel neked nehézséget okozott a kép lementése, majd a lapra applikálása, így nem igazán hiszem, hogy olyan meghívód lesz, ha saját magad készíted el, mint amilyet megálmodtál, és amely alkalmas egy ilyen rendezvényre.
Arról nem is beszélve, hogy egy idő után többe lesz a leves, mint a hús.
Nem bántásból mondom, hanem azért, hogy "tiszteld" jobban azt az eseményt, ami rád vár. Hidd el, egy rossz meghívó sok mindent tönkre tud tenni.
De lásd, hogy kivel van dolgod, vedd fel velem a kapcsolatot. Teljesen ingyen megtervezem a meghívót, ha adsz hozzá anyagot, szöveget, és átküldöm neked olyan formában, amit már csak nyomtatni kell. Azt meg már megoldhatod magad, vagy ahol tudod.
-Jobb klikk a képen
-Kép mentése más néven / Save image as...
lementés után programtól függően, de leginkább beszúrás gombbal/menüponttal választhatod ki a képet...
előző vagyok:
Vagy ha találsz egy jófej grafikust, aki megcsinálja neked, akkor élj a lehetőséggel
:D
Szerintem meg felesleges ezzel otthon bibelődni. Először én is magamnak akartam megcsinálni. A legegyszerűbb a kép és a szöveg kiválasztása volt.
Aztán kellett volna megfelelő papir. Csakhogy a fényes felületű papirra nem tapadt rá úgy a festék és nem is fér be a nyomtatóba a vastagabb papir. Az arany szin sem volt igazából arany szin, csak valami sárga. Arról nem is beszélve, hogy a papir sem volt olcsó és a nyomtatóba a patron sem.
Szóval hagytam a fenébe és megcsináltattam egy rendes nyomdába. Nem sokkal volt drágább, de legalább szép lett.
Mi is Magunk készítettük el az esküvői megivónkat.
A/4-es papíron bal oldalt egy kis versike, jobb oldalt egy közös fényképet tettünk, keretbe. Alatta a meghívó szövege. Táviratcim... stb... Összetekertük és lila szalaggal átkötöttük. Semmibe nem került, esetleg időbe, annyit pedig megért, hiszen Mindenkinek tetszett, és dicsérték, hogy milyen ötletes, egyedit készítettünk. Mindez Nálunk az idő rövidsége miatt alakult így, de egyáltalán nem bántuk meg!
Bátran vágjál bele, ahogy a 2. válaszoló is tanácsolta, egyszerű lesz, meglátod!!! Sok sikert hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!