Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy kezdjek hozzá az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek hozzá az esküvő megszervezéséhez?

Figyelt kérdés
35 hetes pocakos vagyok, kb egy hónap múlva már 3-an leszünk. Arra gondoltam, hogy Valentin napon kötünk hátasságot, addigra talán én is beleférek egy normális ruhába, és a Babánk sem lesz olyan pici. Kaposváron lakunk a szüleimnél nem a legfényesebb anyagi helyzetben. A segítségeteket kérném, hogy hogyan álljak neki a szervezésnek. Egyáltalán lehetséges-e ennyi idő alatt "összedobni" valamit? Kb 50-60 ember lenne. Arra gondoltam, hogy csak helyszínt bérelnénk, kaját-piát mi vinnénk. Tud valaki segíteni, hogy legolcsóbban mennyiből jönnénk ki?
2008. nov. 17. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

lehet, régen minimum 3 hónap volt a bejelentkezés, de most olyat hallotam hogy minimum 1 hónap. ezt meg kell kérdezned.

de a baba még nagyon kicsi, nem tuti hogy lesz idöd szervezkedni. de ez függ hogy egy csendes vacsi lesz vagy dinom dánom.

ha jó alkatod van akkor 2 hónap múlva már egész jól nézhetsz ki, de álltalában fél év mire jobb lesz a helyzet, pláne mert a szoptatás alatt nem nagyon fogsz fogyózni.

elöször helyet nézz, termet kell ilyenkor bérelni. na a kaja pia vitele 50-60 före nem kevés, ehez jó kis család kell aki hetekkel elötte már süt föz. rengeteg munka.

2008. nov. 17. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egy hónappal előtte kell bejelentkezni.

Hát nem egyszerű feladatra vállalkoztok, ha mindent Ti akartok vinni. Nekem most lesz szombaton az esküvőm, 25-en leszünk, hát eddig kb. 20.000 Ft-nál tartunk, és még csak a leves, rántott hús hozzávalói vannak meg, (3 tyúk, zöldségek, hagymafélék, levestészta, 6 kg hús, liszt, morzsa, tojás, só, olaj stb. csak ami hirtelen eszembe jutott) És még sehol nincs az ital, a sütemény és a terembérlés díja (szerencsére ezért Nekünk) nem kell fizetni.

Szóval nem irigyellek, kösd fel a gatyódat, főleg pici gyermek mellett!

Sok boldogságot, könnyű szülést kívánok!

2008. nov. 17. 19:31
 3/4 anonim válasza:
100%
nagyon korai lesz még szerintem. gondolj bele ha két óránként kell szopotatni vagy ha hasfájós lesz ne adj isten ...de sok szerencsét és sok boldogságot kívánok nektek! 6 hónapos baba anyukája vagyok.
2009. jan. 8. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
ha tényleg részt szeretnél venni a saját esküvődön(testben és lélekben), akkor azt nem egy 2 hónapos baba mellé szervezd! Abszolút baromság, már bocsi! De mára már valószínűleg már te is rájöttél.
2009. febr. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!