Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elfogadnátok eljegyzési ajándékba egy elegáns bundát?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 16:22
11/20 anonim válasza:
Megint a bunda!!!😂Ez valami perverzió? Elfogadnám persze ha mű, és csak a kertbe venném fel otthon!
12/20 anonim válasza:
Teljesen abszurd kérdés, hiszen akivel eljutok az eljegyzésig, az ismer annyira, hogy ne adjon nekem bundát. Idegentől pedig semmiféle eljegyzési ajándékot nem fogadnék el.
13/20 anonim válasza:
Nincs bajom a bundákkal, de az én koromban rettenetesen öregítene, így nem hordanám. Van itthon szép, jó minőségű, így nem örülnék még egynek eljegyzési ajándékként. Leginkább annak örülnék, ha semmilyen ajándékot nem kapnék eljegyzésre, se gyűrűt, se bundát, se semmit, mert az eljegyzés az én fogalmaim szerint egy közös döntés és nem egy "szülinap", hogy ajándékokat kapjak.
14/20 anonim válasza:
Nem, elvi kérdésből nem viselem halott állatok bundáját. Műszőrmét sem.
Másrészt elég ódivatú.
18/20 anonim válasza:
Csak muszort,’mert a kutyam legutobb szettepte az egyik igazi szor fildig ero bundam,mert kinnthagytam a szekrenyen kivul szaradni.
19/20 anonim válasza:
Manapsàg a sajàt nagymamàm meg dédmamàm se hord bundàkat :D
Àllatször nem is tudom hova valo egyaltalan manapsàg. Még szönyegnek sem stimmelne.
Talan a gyapjutakarok még kereskedelemben vannak
20/20 anonim válasza:
A bunda egy véres, barbár dolog, amiből valahogy presztízs kérdés lett az idők folyamán. Dolgoztam nyérc farmon, hidd el, hogy ha látnád, mi folyik ott, rémálmaidban jönne csak elő, hogy valakinek ilyennel "kedveskedj"! 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!