Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy külföldről hazalátogató, nem nap-mint-napi barátnőmnek, hogy csak az esküvőre hivatalos, a lagzira nem?
Igen, skótok vagyunk. Amúgy, ahogy a címben írtam NEM NAP-MINT-NAPI barátnőről van szó! Hanem olyan bnőről, akivel évente 2x találkoztam, amíg itthon élt!
És amúgy, kedves hozzászóló, nem a nászajándékból kívánjuk, vagy hitelből kifizetni az amúgy is már végletekig túlfeszített költségvetéssel rendelkező esküvőnket. A mi rokonságunk és baráti körünk nem pénzes emberekből tevődik össze. Nem is lenne pofám azt elvárni kimondatlanul is tőlük, hogy annyit dobjanak össze, amennyi fedezi a vacsorát! Nem várjuk el a nászajándékot sem! Az after-partyt jó ötletnek tartom :)
Ha nem túl nagy lagziról van szó,akkor esetleg hívatkozhatsz valóban arra,hogy először úgy volt,hogy nem tud jönni.Mégpedig:
Lesztek mondjuk 47-en,így te az ötven fős termet foglaltad le.Nagyon sajnálod,de nem tudnak bepaszírozni még hat főt.
Ugye a hat fő,az legalább plusz két asztal,ami már csökkenti a táncteret,vagy a zenekar nem fér el...
Ha amúgy is csak évente kétszer találkoztál vele akkor inkább ismerős, haver, mint barátnő, úgyhogy szerintem nem baj ha csak a szertartásra hívod meg őket.
Ha tényleg szeretnéd hogy ott legyen ez a társaság mert úgy érzed hiányoznának akkor hívd meg őket a vacsira szeptember még messze van, bár megértem hogy +8 fő az + 80.e Ft minimum. Szerintem nem ciki,ha csak a szertartásra hívod őket, annyira nem közeli barátok nem fognak megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!