Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz a Las Vegas-i esküvőkről?
Először is honosítani kell, mert anélkül érvénytelen.
Amúgy nekem tök mindegy, hol esküdtek.
Bár, innen Európából, van benne valami romantikusan vonzó :)
Gratulálnék nekik és sok boldogságot kívánnék. Én mondjuk nem vállalnám be, nekem személytelen kicsit, de ha nekik ez volt az álmuk, velük együtt örülnék.
Egyébként szerintem is sokkal szimpatikusabb egy Vegasban tartott esküvő, mint amikor vallásukat nem is gyakorló emberek odacsődítik a rokonságot a templomba, és többségük még a Miatyánkot sem tudja hiba nélkül elmondani.
Volt szerencsem tobbszor is jarni Vegasban, igy tudom, hogy nem teljesen olyan, mint a filmekben..:)
Nem egy buli kozepen esel be, hogy hazaspodj. Csomo hangulatu/stilusu hotel van, legtobb sajat kis kapolnaval rendelkezik, nagyon hangulatos velemcei vagy epp parizsi eskuvot lehet rittyenteni :)
Persze van olyan is, hogy valaki nem a strip-en hanem valahol downtown-ba keres egy kapolnat, szerintem az kevesbe hangulatos bar biztos olcsobb :)
Egyebkent en nagyon csaladcentrikus vagyok, nekem fontos, hogy az eskuvomon jelenlegyen a csaladom, igy en nem valsztanam ezt a modszert, max “viccbol” esetleg ha legkozelebb arra jarunk, csinalnank ott is egy kepletes eskuvot, azt jobban el tudom kepzelni, bar az meg nyilvan folosleges, tenyleg csak mokabol lenne ertelme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!