Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondolsz a Las Vegas-i...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz a Las Vegas-i esküvőkről?

Figyelt kérdés
Ha egy ismerősöd kimenne Las Vegasba és szó nélkül megházasodna a párjával, mit szólnál rá? Mit gondolsz a Vegas-i esküvőről?
2019. szept. 26. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is honosítani kell, mert anélkül érvénytelen.

Amúgy nekem tök mindegy, hol esküdtek.

Bár, innen Európából, van benne valami romantikusan vonzó :)

2019. szept. 26. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az csak ilyen poén-esküvőnek/részeg-esküvőnek tűnik. Ha ők komolynak gondolnák vagy ilyesmi, akkor persze gratulálnék, ahogy azt kell/illik, aztán ennyi (csak majd ne lepődjenek meg, ha itthon kiderül, h egyébként nem házasok :P - mellesleg 14 éve vagyok házas, és sosem volt rá “szükségem”, szal magamból kiindulva az is lehet, h ki sem derül :D)
2019. szept. 26. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ismerős, aki így csinálta. Szétküldték a linket, ahol lehetett követni. Engem nem zavar. Szerintem a vendégekkel szemben sokkal korrektebb, mint mondjuk bekényszeríteni őket a templomba, ahol amúgy az ifjú pár megkeresztelkedése óta nem járt.
2019. szept. 26. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Semmi baj az ilyen esküvőkkel szerintem, gratulálnék és örülnék, hogy megúsztam egy lagzit :D
2019. szept. 26. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnék egy olyat:) Legyen zenés-énekes stílus, mini kórussal.
2019. szept. 26. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálnék nekik és sok boldogságot kívánnék. Én mondjuk nem vállalnám be, nekem személytelen kicsit, de ha nekik ez volt az álmuk, velük együtt örülnék.

Egyébként szerintem is sokkal szimpatikusabb egy Vegasban tartott esküvő, mint amikor vallásukat nem is gyakorló emberek odacsődítik a rokonságot a templomba, és többségük még a Miatyánkot sem tudja hiba nélkül elmondani.

2019. szept. 26. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Imádnám, mi is így házasodtunk igaz nem Vegasban sajnos. Szerintem ez nagyobb szerelemről árulkodik mint a hívjuk meg az összes rokont akit gyűlölünk típusú magamutogatás. Egy házasság két emberre tartozik.
2019. szept. 26. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt szerencsem tobbszor is jarni Vegasban, igy tudom, hogy nem teljesen olyan, mint a filmekben..:)

Nem egy buli kozepen esel be, hogy hazaspodj. Csomo hangulatu/stilusu hotel van, legtobb sajat kis kapolnaval rendelkezik, nagyon hangulatos velemcei vagy epp parizsi eskuvot lehet rittyenteni :)

Persze van olyan is, hogy valaki nem a strip-en hanem valahol downtown-ba keres egy kapolnat, szerintem az kevesbe hangulatos bar biztos olcsobb :)

Egyebkent en nagyon csaladcentrikus vagyok, nekem fontos, hogy az eskuvomon jelenlegyen a csaladom, igy en nem valsztanam ezt a modszert, max “viccbol” esetleg ha legkozelebb arra jarunk, csinalnank ott is egy kepletes eskuvot, azt jobban el tudom kepzelni, bar az meg nyilvan folosleges, tenyleg csak mokabol lenne ertelme :)

2019. szept. 27. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem nagyon idegen ez a fajta esküvő. De az, hogy ismerősöm így házasodik, igazából hidegen hagy. Mindenkinek a saját döntése.
2019. szept. 27. 09:00
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Kiraz tole a hideg, nagyon komolytalannak tartom, erzelemmentes, buli. Nekem a hazassag nem egy buli, hanem inkabb szovetseg.
2019. okt. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!