Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek ajándékot az esküvőre?
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmet elkísérném, ( hogy ne egyedül kelljen mennie) az ő barátnőjének a polgári, egyházi esküvőjére. Viszont én a lánnyal annyira nem volt szoros, barátnői kapcsolatom, de úgy gondolom,hogy valamit illene vinnem,mégis mit vegyek ezek alapján? A barátnőm már átadta az ő ajándékát a párnak, szóval abba nem tudok beszállni.2019. szept. 9. 20:46
11/14 anonim válasza:
Ugyan magyarázza már meg nekem valaki, higy mi ez az illik kifizetni a fogyasztásod dolog. Esküvőre megy. Vendégül látják. Mi a jó egert kellene fizetnie érte?????
12/14 anonim válasza:
Mert úgy illik, hogy ha vendégségbe megyek, nem állítok be üres kézzel. Esküvőre pedig nem megyek nászajándék nélkül. Ez pedig általában legalább annyi, amennyibe a vacsorám került. Ezen nincs mit magyarázni, ezt így illik és kész. Olyant is hallottam már valakitől, hogy a fogyasztás dupláját illik adni. Ezt azért erősnek érzem. De ha egy mikrót ajándékozol, mint valamikor szokás volt, akkor se jössz ki olcsóbban.
13/14 anonim válasza:
Aha. Tehát eloszor elbattyogok az étterembe, megkérdezi, mennyi a vacsora plusz ital egy főre? Aztán ha a házasulandók az Arany kaviárt választottak 60e/fő árral, akkor eszembe ne jusson kevesebb mint 60ezret adni. Ha meg epp mint 4 fős csaladot hivott meg a pár, a férjemmel és a gyerekeinkkel, akkor 240 alatt ne is gondolkozzak. Jaja. Jó nagy baromság.
14/14 A kérdező kommentje:
igazából csak a templomi és a polgári házasság összekötésre megyek.
2019. szept. 10. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!