Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn lehet "kerni" kirendelt tanut?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva lenne az eskuvom de csak egy tanunk van. barátokat es masokat nemtudok megkerni mert 3 hete vettunk hazat egy masik varosban a baratommal es nem nagyon ismerunk itt még senkit. igy csak 1 tanunk lenne. megoldhato hogy hivatalban "kerni" lehetne egy ott dolgozót vagy barkit aki tanu lehetne? a valaszokat elore is nagyon koszonom2019. aug. 27. 03:22
1/9 anonim válasza:
Csak bementek, aláirtok és ennyi?
2/9 anonim válasza:
Ha nincs senki, s Pesten lesz az esküvő, leszek én a tanud.
4/9 anonim válasza:
Az utcàról, szomszedtól is lehet segítséget kérni. Ha nagyon gáz a helyzet, és csak egy tanú van vagy azt elfogadjàk, vagy aláír vmelyik hivatali dolgozó.
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen két tanú kell, ha csak egy van, úgy tudom egy hivatali dolgozó is aláír a másik helyett. Feltételezem, munkaidőben tervezitek a házasságkötést, akkor szerintem ez nem gond. Biztos, ami biztos, kérdezzetek rá az anyakönyvvezetőnél, mikor az előzetes papírmunkát intézitek.
6/9 anonim válasza:
Melyik megye? Ha közel vagytok bevállalom én is!
7/9 anonim válasza:
Legjobb barátot is kérj meg nyugodtan, nem hiszem, hogy az esküvőd kedvéért ne menne el egy másik városba. :)
8/9 anonim válasza:
Nem érdekel hogy lepontoztál, csak nem értem? Ahogy te se értetted a kérdésem mire vonatkozik.
Mert ha vendégek lesznek bárkit megkérhet, ahogy ha csak aláirni mennek a polgasmesteribe bárkit szintén megkérhetnek. Ahogy irtak, akar az utcáról. Gondoltam ha mar kérdez valaszol is. Hogy megbeszéljük.
Ha mar itt lóg és nem a hivatalt kérdezi meg helyettünk.
Na jó nyomkodást IQ-fighter!
9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. es utolso valaszolo. csak most olvastam el a valaszokat, senkit nem pontoztam meg
2019. aug. 28. 03:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!