Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet elérni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni, hogy ne vegyen részt egy általam gyűlölt ember az esküvőnkön?

Figyelt kérdés

2019. aug. 24. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nemsokára gyerekük lesz akkor lehet, hogy megúszod, sokan a terhesség vége felé már nem szeretnek rizikózni.

Egyébként meg jól belenyúltál sajnos. Ha legalább nyílt lenne a történet akkor nyugodtan mondhatnád hogy őt ne, de így...

Annyit tehetsz, hogy mindent megteszel, hogy a lehető legszebb és legboldogabb napod legyen. Magyarul levegőnek nézed. Egyébként valószínűleg így is ő lesz az utolsó gondolatod. Őt meg maximum majd bosszantja, hogy nem ő lesz a középpontban.

2019. aug. 29. 17:51
 12/18 De La Cruse ***** válasza:
12%

Igen.

A legjobb módszer, hogy bocsáss meg az égvilágon mindenkinek és akkor nem jön olyan a közeledbe akit gyűlölsz.

Ne az érzelmeid uralkodjanak rajtad mert az oviból fel kell nőni.

Te uralkodj az érzelmeiden és kussoltasd be némelyiket ha kell.

Így sokszor a legunszimpatikusabb emberek rejtélyes okokból a jóakaróiddá válnak.

2019. aug. 30. 21:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ovis gondolkozásom van, de nem tudok megbocsátani neki, és bevallom, nem is akarok. Nem akarom itt részletezni, hogy miket csinált velem, vagy mennyit szívtam már miatta. Nem véletlenül nem vagyok vele hajlandó évek óta találkozni.
2019. szept. 5. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Ezek az esküvők annyira idejét múltak. Milliókat kifizetnek a nagy napra, mert bérelni kell egy puccos helyet, menyasszonyi ruha (amit soha többet nem vesz fel), smink (youtube óta csak az nem tanult meg sminkelni, aki nem akart) és sorolhatnám, hogy aztán olyanokkal "mulassanak" akiket évek óta nem láttak, és nem is szeretnek. Csak azért mert mindenki ezt csinálja.
2019. nov. 10. 22:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Ennek mi köze az én kérdésemhez?

A mi esküvőnkön 10 fő lesz, nem lesz menyasszonyi ruhám és a költségek meg sem közelítik a milliót.

Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni és használható tanácsot adni, ne szólj hozzá. A drága esküvőkkel kapcsolatos utálkozásod nem érdekel senkit.

2019. nov. 10. 23:10
 16/18 anonim ***** válasza:
23%
Te mondod meg, hogy kiket érdekel az én drága esküvőkkel való "utálkozásom"? Ha meg nem mersz kizárni a saját esküvődről egy általad gyűlölt embert, akkor meg is érdemled. Hadd ne sajnáljalak. Majd vágjál hozzá jó pofát.
2019. nov. 11. 02:10
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
En mar korabban valaszoltam neked,most kerdeznem,megvolt mar az eskuvo? Vagy mikor lesz? Majd irj,h mi volt vegul,jol sikerult e.
2019. nov. 11. 08:23
 18/18 A kérdező kommentje:

#16 Én, mivel a kérdésem szempontjából nem releváns, hogy féltékeny vagy azokra, akiknek telik drága esküvőre vagy akiknek van kivel összeházasodni. Ne is sajnálj, mert ott még nem tartok, hogy egy ilyen megkeseredett ember sajnálatára szoruljak.

#17 Nem, februárban lesz, de lassan szólni kellene a meghívottaknak.

2019. dec. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!