Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha így öltözünk fel?
Az a helyzet, hogy mikor kitűztük az esküvő dátumát, akkor volt pénzünk mindenre, de sajnos közben történt egy igencsak nagy baj és most kb semmi pénz nincs az esküvőre. Az vendégeket sajnos vissza kellett mondani, de ez igazából nem hatott meg túlzottan senkit. Most két tanúval leszünk majd csak. Ezzel egyikünknek sincs baja, főleg miután kiderült, hogy senkit se érdekelt igazán az, hogy összeházasodunk. Szóval a kérdésem az lenne, hogy miért rosszabb az, ha felveszünk 1 pl páros pólót, valami olyan mintával, ami illik hozzánk, mintha felvennénk egy inget? Tudom, hogy ott az anyakönyvvezető, aki úgyis kiöltözik, de esetleg ha neki szólunk? Muszáj neki kiöltözni?
Nem mondom, hogy feltétlenül így szeretném, csak valahogy elegem van abból, hogy aszerint cselekedjek, hogy mi az elvárt és én kicsit se érzem magamat jól blúzban, kövér is vagyok és soha nem hordtam olyat, csak életemben kb 3-4x, mikor muszáj volt.
Ha nem lesz ott senki akkor ki háborog a? Max ha kiposztoljátok valahová . Ennyi.
Ps miért kell mindig másokvéleményével foglalkozni???
Úgyis meg kell beszélni az anyakönyvvezetővel, hogy mit szeretnétek, mi lesz a menete. Akkor megkéred, hogy ő se öltözzön blúzba, hanem farmer, póló. Ennyi.
A ti napotok, ő is alkalmazódik. Szerintem örülni is fog, hogy nem lesz galamb reptetés meg hegedű koncert, és gyorsan le tudja zavarni.
A kérdés alapján elgondolkodtam, hogy tényleg mennyire érdemes vendégeket hívni... Sokszor jópofizás az egész, de amúgy senkit nem érdekel. Ok, nekünk jó a kapcsolat a szűk családdal és van pár őszinte barátunk, de ennél több minek?
A kérdésre válaszolva: én két tanúval is felvennék valami jobb ruhát a farmer-pólónál a hivatalba is és templomba is. Egyszerűen azért, mert mégiscsak ez egy különleges és fontos alkalom. Külön nem költenék rá, de ami van otthon és mondjuk fel szoktam venni, ha kicsit elegánsabb helyre megyünk.
De a te döntésed, ha neked a páros póló szimpatikusabb, akkor nyilván vegyétek azt.
Ti nyugodtan vegyetek fel azt, amit szeretnétek, senki sem szólhat bele.
Viszont azt kétlem, hogy az anyakönyvvezető a kedvetekért slamposan fog felöltözni, neki ez munka, ahol kötelező elegánsan megjelennie.
Pont ezt akartam írni, az anyakönyvvezetőnek dress kódja van, nem mehet be farmerben dolgozni.
Én sem szeretek kiöltözni, de ha mást nem, az anyakönyvvezetőt illik megtisztelni azzal, hogy normálisan felöltöztök. Nem kell nagyestélyit venni, de azért mégis "alkalomhoz illően", hogy lássák, nem csak a boltba szaladtatok le éppen. Két hónapja volt az esküvőnk, hétköznap, két tanúval, kb 5 perc alatt megvolt, de felvettem egy szebb nyári ruhát, a férjem meg egy jobb inget. Egy farmer-pólóban alulöltözöttnek éreztem volna magam. Színházba se megyek így.
Polgárit láttam már bőrszerkóban is lenyomni.
Azt vegyél fel, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!