Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frissen mosott vagy elozo este megmosott haj a nyero a nagy napra?
Figyelt kérdés
A fodraszom azt mondta mindegy, hogy aznap mosom vagy elozo este. Ha frissen mosott nem lesz tul csuszos? Vagy tenyleg mindegy? (En vagyok a menyasszony, nem szeretnem ha ezen csuszna el a jo frizura:) )2019. aug. 8. 13:39
1/10 anonim válasza:
Szerintem előtte való napi a jobb. Az én fodrászom szerint a frissen mosottal nagyobb a kockázat.
2/10 anonim válasza:
Hát azért ez frizurafüggő is, de egy menyasszonyi frizurán annyi rögzítés van, hogy nem sok vizet zavar a mosás. Nekem a fodrászom azt mondta, mikor próbafrizurán voltam nála, hogy egyszer egy menyasszonya beesett (ugrott?) a medencébe a lagziban, és azt is kibírta a frizurája... neki ez az etalon, hogy a menyasszonyi frizurának még egy medencébe esést/ugrást is ki kell bírnia. :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem is jobb előző nap megmosni
4/10 anonim válasza:
Frissen mosott, mert azt jobban tudja tupírozni, feltűzni is. Ha egy kicsit zsírosabb a hajad, azt nehezebben lehet felcsatolni, lakkozni, stb. :)
5/10 anonim válasza:
Attól függ milyen hajat akarsz. Hogyha tele lesz fonással, göndörítéssel ilyesmivel akkor jobb az előző nap mosott. Meg az se mindegy, hogy milyen típusú hajad van ezt neked kell tudni. Az enyém például frissen mosva mindent kidob magából tehát esélytelen az alkalmi frizura vele.
6/10 anonim válasza:
Nekem a frissen mosottból még a hajgumi is kiesik , formátzni nehéz, ugyhogy az előző napira voksolnék.
7/10 anonim válasza:
Nekem loknizott hajam volt, előző nap mostam, mert mert frissen sokkal hamarabb kirúgja a hullámokat.
8/10 anonim válasza:
Nekem kiengedett, természetes göndör hajam volt, én aznap reggel mostam.
9/10 anonim válasza:
Egy hét múlva lesz az esküvőm. Nekem azt mondta a fodrász ha előző nap megmosom az teljesen jó.
10/10 anonim válasza:
Általában 1 napos hajat javasolnak a fodrászok, mert a frissen mosott haj kezelhetetlen, csúszik, meg minden. persze más a helyzet, ha becsavarja, mert akkor koszos hajjal is mehetsz, úgyis meg kell mosni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!