Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő utáni vacsorán halász...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő utáni vacsorán halász lé lesz közkívánatra, de hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kicsi családi vacsora lesz csak, de minden vendég imádja a halászlét, olyannyira, hogy egyesek közülük képesek több száz km-t utazni, hogy egyenek egy jó halászlét..ezért arra gondoltam, hogy vacsorára halászlé lesz de utána mi legyen..mi illik akkor második fogásnak..több féle másodikat szeretnék csinálni, hogy legyen választási lehetőségük..de igazán a halászlé után általában túrós csuszát szoktak adni..de én ezt nem szeretném..mert nem elég ünnepi..van valami ötletetek..nyakamon az esküvő ..három hét és itt ülök, lesem a recepteket de nincs ötletem:(
2010. júl. 12. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Juhtúrós sztrapacska sok-sok tepertővel. Az igazi ünnepi kaja, nálunk karácsonykor mindig az van, nyami. :-)
2010. júl. 12. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia!első vagyok. Nálunk is elmaradt az éjfél:( Nálunk is karácsonykor szokott lenni a halászlé.Mi utána pulykamellet szoktunk kirántani fenyőággal olajban vagy szezámmagos bundában.. olajba teszünk kis fenyőágaz és isteni mellékizt ad neki. Ehhez egy kis lila káposzta párolva és hagymás tört krumpli. Remélem sikerül kitalálnod mi legyen a menü:)
2010. júl. 12. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Juhtúróval töltött csirkemell

Sajttal/sonkával/gombával/szilvával/barackkal töltött csirkemell

Rántott sajt/gomba/patiszon/tök/padlizsán

Szerintem menj fel a kedvenc éttermed honlapjára, és böngészd át az étlapot, hátha találsz valamit :]

2010. júl. 12. 13:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon a válaszokat, sokat segítettetek:) most a jelenlegi állás szerint, lesz hortobágyi húsos pali, és valami göngyölt púlyka sajttal töltve és bakonnal tűzdelve meg párolt cuccok és köretek..de ez utóbbi még nem bizti azért még figyelek ide mit írtok:)
2010. júl. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!