Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezni készülök a barátnőmet. Mit gondoltok az ilyen stílusú- típusú gyűrűkről? Esetleg milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 22:13
21/32 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, csodaszép gyűrű.
22/32 anonim válasza:
Nekem alapjáraton nem tetszik sem az ezüst, sem a színes kő, de ez a gyűrű igazán szép, ízléses.
23/32 anonim válasza:
Nekem nem teszik. Számomra nagyon bumfordi és a színes kő sem jön be. De te ismered, az én gyűrűm, meg lehet, hogy a te menyasszonyodnak nem tetszene.
24/32 anonim válasza:
Nem tetszik, különösen eljegyzésre nem... Csak szimpla ajándéknak se igazán, de úgy még elmegy, csúnya a kő benne szerintem, nagyon bumszli.
25/32 anonim válasza:
De a barátnődnek kell, hogy tetsszen, ez legmaradt.. :)) Nem én vagyok a mérce. :))
26/32 anonim válasza:
Szerintem kimondottan csúnya. De hülyeség itt kérdezni, mivel neked tetszik, és akinek szánod, közölte, hogy a kék kő tetszik neki. Akkor meg nem mindegy?
Egyébként nem értem, miért kell lepontozni azt, akinek nem tetszik a gyűrű. Az egyik ember szubjektív véleménye hasznos, a másiké meg nem? Több mint valószínű, hogy a hétköznapi életetekben is plafonon vagytok, ha valaki mást gondol erről-arról, mint ti.
27/32 anonim válasza:
Bena ocsmany gyuru.
Szoval nehogy megvedd.
Hallgass ram. En aztan tudom mi kell a csajodnak.
A meret stimmeljen az a lenyeg. Ugyis felhuzza es hordja ha odaadod
28/32 anonim válasza:
Ha neki ez tetszene, akkor nem fogsz mellélőni. :) Meg egyébként sem hinném, hogy amiatt fog idegösszeomlást kapni, mert nem olyan gyűrűt kapott, amit megálmodott korábban. Legalább ez egyedi és nem látni minden második menyasszony ujján.
29/32 anonim válasza:
Kedves kérdező! A te kapcsolatod, a te menyasszonyod lesz, nem kell mások véleménye. Sok boldogságot!
30/32 anonim válasza:
Igazan szép gyűrű. Én a sárga aranyat szeretem. Azt is hordok . De sokan a fehéraranyat szeretik. Biztos te is megfigyelted már, h a barátnőd milyen színű ékszereket részesít előnyben. Esetleg érdemes élőben is megnézni ha lehet. Egyszer neten rendeltem és nagyon kicsi volt a fülbevaló, a kő is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!