Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mikor kéri meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés
Párom már többször felhozta, hogy jövő nyáron jó lenne ha összeházasodnánk, viszont még nem kérte meg a kezem. Növéremék már fél évvel az esküvő előtt vitték a meghivót, menyasszonyi ruhát is már hónapokkal az esküvő előtt kiválasztotta stb. Nem akarom megkérdezni, hogy most akkor megkéred e a kezem vagy mi lesz, de nem tudom hogy gondolja. 3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk.

2018. aug. 29. 15:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet holnap vagy egy hónap múlva
2018. aug. 29. 15:31
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Jó kérdés, mi is 3 éve együtt, ebből 2 éve együtt élünk, de semmi. Eszében sincs megkérni. Kérdezgettem, de ő "mégnemtudja".
2018. aug. 29. 15:32
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Minek megkérni, hmmm?

Anélkül is lehet esküvőt csapni :)

2018. aug. 29. 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Így van, simán kimaradhat a lánykérés....

Lehet, hogy előtte való nap fogja csak megkérni.

Lehet, hogy holnap, vagy fél év múlva, vagy soha.,

2018. aug. 29. 16:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy soha. Talàn nem tartja fontosnak a lànykérést, neki elég ha csak megbeszélitek. Nem minden pasi romantikus alkat.

Az én férjem pl 2x is megkért anno:) Elsőre is igent mondtam egyébként csak adtam még neki gondolkodàsi idöt, mivel 1 hónap kapcsolat utàn történt, aztàn 1,5 hónap múlva megint. Ez van, nem minden férfi egyforma.:)

2018. aug. 29. 18:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
És te mit mondtál erre? Lehet, hogy ezzel lezártnak tekinti az ügyet. Ő megmondta, hogy mikor szeretne elvenni, tehát gyakorlatilag megbeszéltétek. Nem mindenkinél van letérdelős, eljegyzési gyűrűs, romantikus lánykérés. Vannak, akik csak megbeszélik hogy jövő nyáron összeházasodnak, aztán amikor eljön az ideje elkezdik szervezni az esküvőt. Vele kéne megbeszélned, hogy ő hogy látja. Szerintem ha többször is mondott ilyet, már egyáltalán nem lenne nyomasztás vagy erőltetés ha felhoznád, hogy meg fog-e kérni.
2018. aug. 29. 18:45
 7/15 peca1000 ***** válasza:

Év végéig van ideje.

Higgadság! :)

2018. aug. 29. 19:02
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha "kreatív" és "egyedi" akkor megvárja a karácsonyt 😂😂😂
2018. aug. 29. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez már lánykérés. Már ha neked is rendben van, ha jövő nyáron házasodtok. Tűzzétek ki a dátumot és kezdjétek el szervezni! :))
2018. aug. 29. 21:55
 10/15 anonim ***** válasza:
9. Ez nem volt lànykérés.
2018. aug. 29. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!