Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondolnak a nők az eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a nők az eljegyzésről és miért gondolják hogy nekik a legjobb jár?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm kikötötte a barátjának, hogy kizárólag sok ember előtt, nagy dirrel-durral kérheti meg a kezét, különben nemet mond neki. Egy másik haverommal meg az történt, hogy a csaj már tökre beleélte magát hogy Párizsban lesz eljegyezve az Eiffel-torony előtt. Komolyan, ha ezek a luxus dolgok nincsenek meg akkor már nem is számít a szándék? Hihetetlen...
2018. júl. 24. 12:26
1 2
 11/18 peca1000 ***** válasza:
44%

Gazdagéknál így szokás, ha már van pénzük adják meg a módját.

Ez csak nekünk proliknak furcsa, és ellenszenves :)

2018. júl. 24. 15:55
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Ó, ismerősömék majdnem szakítottak a csaj - pontosabban az ostoba kolléganők - miatt.

Rómába mentek egy hétre, és a hülye munkatársak bebeszélték a csajnak, hogy biztosan megkéri a kezedet. Tuti azért visz Rómába, stb.

A srácnak esze ágában nem volt hasonló sem, aztán utolsó nap a csaj nekitámadt, hogy hogy leheti lyen bunkó, ő meg csak nézett szerencsétlen.

Azóta már házasok, bár én lehet kiraktam volt a hisztiző, ordibáló csajomat a "nyaralás" után.

2018. júl. 24. 16:00
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Én nem vagyok egy emberszerető egyén, és azt sem tudom, mások hogyan tudnak 50 (vagy több) fős esküvőket összehozni, amikor én mindenkit utálok.

Szóval én pont, hogy azt szeretném (ha ez megnyugtat), hogy kettesben kérje meg a kezem, de azért én is vágyok arra, hogy különleges, emlékezetes pillanat legyen, ne csak annyi, hogy a kanapén előveszi a gyűrűt, és ennyi. Persze nem mindenkinek fontos, hogy az a különleges dolog az legyen, hogy az Eiffel-torony alatt történjen meg, de azért... Mindenki szereti érezni, hogy ő különleges (emberek vagyunk!), főleg abban a pillanatban, ami egyébként is kettőjükről szól.

2018. júl. 25. 08:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont hogy nem szeretném nagy közönség előtt. Szerintem kettesben meghatóbb. :)
2018. júl. 28. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem pár HP alapján kellene megítélni a nőket:) Engem épp strandolás előtt kért meg a férjem anno, kettesben voltunk ahogy arra mindig vágytam, semmi puccparádé, semmi giccs, semmi közönség, csak ketten, letérdelés, gyönyörű szavak, egymásra borulás az igen után:) Tökéletes volt!

A NŐKnek számít a szándék. A többinek meg az a lényeg, hogy mit tehetnek ki a kirakatba a külvilágnak. Feltűnési viszketegség, meg egy jó nagy adag ostobaság, semmi több.

2018. júl. 30. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg akkor mondtam volna nemet, ha nagy a közönség. Nem tartozik ez senki másra. Nem minden nő egyforma.
2018. júl. 31. 08:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Másrészt engem a panellakásában kért meg egy vacsora alkalmával. Csodás élmény volt.

Azokat lehet így lehúzni, kihasználni, akik hagyják magukat. Ki kell adni a csajok útját és normálisat keresni, amíg még nem késő.

2018. júl. 31. 09:01
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Kezdjük ott, hogy mi az hogy a nő kiköti? A nő csak fogja be a száját, amíg nem beszélik meg közösen vagy a srác magától dönt úgy, hogy megkérje a nője kezét. Nem is tudom értelmezni ezt a mindenki előtt megkérőset. Úgy tudom hogy a szerelem két emberre tartozik legyen szó hetero vagy homo párokról. A Párizsos nyálasság is egy nagy vsaldódás lesz a sok szeméttől meg a többi illúzióvesztéstől, mert valóban nem úgy néz ki mint a képen.

Szerintem rosszul válogattad meg a barátaiddal hogyha ilyen példákat látsz magad előtt, vagy a barátaid választják rosszul a nőjeiket.

Ne általánosíts kérlek, mert vannak még normális férfiak és nők.

Üdv, egy menyasszony aki kettesben volt a párjával mikor megkérték, nincs kitéve Facebookra sem sehová, és másfél even belül a kis általunk szervezett kis esküvő is meglesz. Nem azért házasodunk mert menő, meg giccs, hanem mert szeretjük egymást.

2019. jan. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!