Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyáron szeretném eljegyezni a barátnőmet. Vőlegényeket kérdezek elsősorban, hogy miként szerveztétek le azt a napot úgy, hogy az egyébként nagyon okos barátnőtök a bizonyos kérdésig nem jött rá?
Miért akarod, hogy a "kérdésig" ne jöjjön rá? Miért akarsz meglepit egy ilyen fontos, életre szóló döntésnél? Miért nem ültök le, mint két felnőtt és beszélitek meg, hogy mikor házasodtok össze?
A meglepit hagyd a szülinapjára, az eljegyzésnek maradjon meg a súlya. Ne az amcsi filmek legyenek már a mérce.
6. Nekem is meglepetésként volt az eljegyzésem, mégis komoly súlya van. Annyit beszéltünk róla, h mindketten majd akarunk házasságot. Pont, ennyi. Aztán meglepetésként jött a lánykérés.. Nem értem, h mitől függ a jegyesség "súlya" azzal, h most meglepetés-e vagy sem...
Kérdező. Nálam annyi jele volt, h valami történni fog, de észre sem vettem. Pl. anyukám volt a megbízott, aki leírta a páromnak a pontos gyűrűméretemet és a számot anyukám nekem küldte el :D De én ezt nem is realizáltam, meg sem kérdeztem, h mire küldte ezt a számot... Vagy a párom haverja is állítólag valami megjegyzést tett az eljegyzéssel kapcsolatban és a párom az asztal alatt belerúgott a lábába, de akkor sem esett le :D Pedig szemfüles egy egyéniség vagyok. És nem azért vettem észre, mert úgy tettem, hanem mert tényleg nem. :D
"Nem értem, h mitől függ a jegyesség "súlya" azzal, h most meglepetés-e vagy sem..."
Én úgy gondolom, hogy a komoly döntéseket az emberek végiggondolják. Azt is, ha pályát választ, azt is, ha munkahelyet választ, azt is ha lakást vesz és azt is, ha meg szeretne házasodni.
Ha a férfi kitalál fejenállós műsorszámot, bohóckodik egy fél órát a gyűrűvel és ennyi az eljegyzés, akkor minden fontos, főleg, hogy kifele jól mutat, de általában tartalom 0. Én ha összejövök valakivel azt is végiggondolom. Egy eljegyzésnek ennél még komolyabbnak kéne lenni. De nem lealacsonyítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!