Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha egy 2 éves kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 2 éves kapcsolatban nem érzem azt, hogy képes lennék hozzámenni, akkor az ennyire nagy gond lenne velem?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 18-19 éves voltam mikor összejöttünk, ő 23-24 volt. Megtudtam, hogy el akar jegyezni (barátja lőtte le a poént), és mikor megtudtam nem éreztem azt, hogy 2 év után képes lennék hozzámenni. Tudom, hogy várhatunk vele, de nem olyan a barátom aki ezt sokáig tudná húzni.

2017. dec. 14. 07:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Együttéltek?

Ha nem, akkor ez lenne a logikus lépés.

De ha most megkér és nemet mondasz vége.

Ha tutira ezt tervezi, lehet jobb lenne vele megbeszélni, hogy te mit gondolsz.

2017. dec. 14. 16:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Én még tanulok, koleszos vagyok. Nem élünk együtt. Ha hazamegyek akkor szülővárosomba megyek, vagy 2 hetente hozzámegyek. Nem főzök rá, nem fizetünk semmit se közösen. Még 2-3 évig szintén tanulok. Ő dolgozik
2017. dec. 14. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Akkor felesleges lenne eljegyezve lenni, 3 évig, a suli végéig, aztán még 2 évig, amíg összeköltöztök és meg lesz rá a pénz.

Tuti, hogy nem akar kérni?

2017. dec. 14. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Ha 2 év után nem érzed ezt, akkor egyszerűen nem szereted eléggé, nem ő neked az igazi. Feleslegesen pocsékoljátok egymás idejét. Legalábbis neki csak felesleges, ha közös jövőt tervez veled, tulajdonképp úgy, hogy hiábavaló az egész, és az, hogy reménykedik, mert te nem érzet azt amit ő, és amit ilyenkor kellene.
2017. dec. 14. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha a jövőben szeretnél esküvőt, akkor én nem utasítanám vissza. De megmondanám, hogy nekem mik az elképzeléseim, így is biztosan szeretné-e a dolgot.

Mondjuk elég cink, hogy 2-3 év alatt nem beszéltetek erről, ha tudná, hogy hogyan gondolkodsz, akkor nem lenne ilyen meglepetésszerű a lánykérés.

2017. dec. 15. 09:59
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Ha 2 év után ezt nem érzed, akkor 5-10 év után sem fogod. Egyszerűen nem szereted eléggé. Most jól elvagytok randizgattok, dugtok és ennyi, ennél nem több a "kapcsolat".
2017. dec. 15. 14:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Normalis hogy nem akarsz meghazasodni. En sem akartam ennyi idosen. Viszont az is teny hogy nem o volt az igazi. Szoval azert ha ket ev utan nincs benned a romantikus fellangolas sem a temaval kapcsolatban akkor en nem eroltetnem. Elj meg. Hogy egyutt vagy kulon csak rajtatok mulik. De ez a megismerni dolog butasag

Attol hogy jobban megismered nem lesz a hazassag jobb. Hany 10 ev utan kottetett hazassag fut zatonyra es hany 2 ev utani nem. Es forditva. Ez nem ettol fugg. Ha erzed akkor erzed. Es te nem.

2017. dec. 15. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég kevés az a két év, kéthetenkénti találkozással egy házassághoz.
2017. dec. 26. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!