Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jut el egy ferfi arra a pontra hogy megkerje a parja kezet?
Számomra felháborító a 32-es és a többi 48%-os válaszoló hozzászólásai. Más eldobott játékának titulálni egy elvált embert? Mert ha nem volt házas nem volt"más játéka"? Szűzfiút kerestél? Bár az is "játszhatott" már mással valamit! Aki meg volt olyan komoly hogy házasságban élt az rossz? ...stb. Komolyan nem értem az ilyen emberek rosszindulatúságát.
Bocsi Kérdező! Neked annyit,hogy reméljük,hogy megérezte és együtt érzitek már ennek szükségességét!😊
43.
Rögtön rosszindulatot feltételezni nem valami okos dolog. Az eszedbe sem jut, hogy vannak emberek bizonyos egyéni elvekkel, vágyakkal, amik kizàrjàk, hogy ex hàzassal kezdjenek kapcsolatot? Csak kicsit kéne agyadat hasznàlni és belàtnàd. ( a hasznàlt jàtékos dolgot pl nem én írtam) nàlam elvi kérdés példàul. Ami nagyon messze van a rosszindulattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!