Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a pasimat hogy megkérje a kezem?
Úgy ahogy szokták a nők: fenyegetni hogy otthagyod ha nem, érzelmi zsarolás, bűntudatkeltés hogy neked ez a nagy vágyad, szexmegvonás, stb.
De ne lepődj meg ha van tapasztalata, és otthagy a csába...
Ha annyira nagy az intellektusod, mint állítod, akkor ülj le vele és inteligens emberek módjára beszéljétek meg a dolgot.
Hagyd abba a parancsolgatást és hisztit.
Nem létezik, hogy minden az ő hibája.
Kicsit gondolkozz el azon, hogy ő vajon mit tenne meg érted. És te érte?
Várnál még rá, ha kell? Mellette tudsz lenni, barmi is történik? Ha hibázol, akkor azt elismered?
Kicsit gondolkozz el a lelki világodon.
A pasim egyszer így fogalmazott: nagy cirkuszi elefántnak érzem magam, aki leveri a sok porcelán nyuszit a boltban. De a porcelán szilánkosan törik és belefúródik a bőrömbe és nekem is fáj
Ne úrnő legyél a kapcsolatban, hanem partner. Fogalmad sincs, hogy ő mit él meg egy adott szituációban. Ülj le vele, hallgasd nem a félelmeit. Gondoljatok át, hogy jogosak-e. Szeresd őt köszöntem és ezzel a szeretettel teremtsd meg a légkört, hogy megkérje a kezed.
Tehát itt az igazi válasz az eredeti kérdésre: szeretettel tudod őt rávenni erre, nem pedig akarattal
Állandóan hazudozik, hogy majd, de már nem hagyom. Valentin napig volt esélye, nekem elegem lett. 5 évet dobhatok ki a fenébe.
Ne sajnáljátok a pasit, szemétláda sz.rházi hazudós tuskó. A szex az bezzeg kell mindegyiknek, felelősséget v állalni az 0.
Szánalmas házasságfüggő luvnya vagy utolsó...
Gyűlölöm az ilyen számító kommersz némbereket.
Anyám se volt ilyen, sógornőm sem.
Na, vajon a kérdést feltevő Miss Tökély ki tudott 4 hónap alatt egy sz@ros gyűrűt erőszakolni a pasijából vagy a hapsi mégsem buta és még időben lelépett?
(De az is lehet, hogy troll kérdés volt ez az egész)
44-es válasz:
Dudok Andrásné
"Én a párommal 28 éve vagyunk együtt!!Tudod egy jó kapcsolatot nem szabad házassággal elrontani, mondták nekem vagy 50 éve!!!"
Kicsit ellentmondás :D
Na kérdező kihisztikézted a gyűrűdet a papucs pasidtól?
J. A. nevű felhasználó...
Te vagy a kérdező?
Hogy áll most a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!