Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felbontottuk az eljegyzést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontottuk az eljegyzést, én visszaadtam a gyűrűt, de közölte, hogy csináljak vele, amit akarok. Ti eladnátok, nagy szemétség lenne tőlem?

Figyelt kérdés

Nyilván hordani nem fogom többet.

Gyémánt gyűrű, ahhoz egy kicsit drága, hogy belehajítsam a Balatonba (különben ezt tenném:D ).

2017. aug. 26. 11:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem valami fényesen váltunk el...

Annyit az egészről röviden, hogy a disznónak felesége van, be sem adta a válást. Én meg nem akarok senkinek sem a háremébe tartozni.

Vissza akartam adni egyébként, mint írtam. Mondjuk tanuk nincsenek rá, az igaz. Nem is lenne olyan rossz ötlet oda postázni a nőjének...

Én azért eladnám mégis, ha meg van rá valami törvény, akkor csak pár év múlva.

2017. aug. 26. 19:40
 22/27 anonim ***** válasza:
97%

Hát ez azért így meredek. Ott az asszony, erre eljegyez mást.

Mondom, tartsd meg egy darabig, aztán majd add el, hagyj

időt a dolognak, hogy lecsengjen. Feleség mellett eljegyez-

ni mást... nem nézek ki jó dolgokat az ipséből.

2017. aug. 26. 19:43
 23/27 anonim ***** válasza:
34%

Amióta jártatok nem tűnt fel, hogy nős?!

Nem is volt értelme az eljegyzésnek ugyanis a poligámia nem engedélyezett az országban így nem is tudott volna elvenni magyar törvények szerint. :)

2017. aug. 26. 19:56
 24/27 anonim ***** válasza:
88%

"Látom egyeseknek még mindig nehéz megérteni, hogy az eljegyzési gyűrű nem ajándék, nem tekinthető egy tábla csokinak vagy egy szál rózsának. Egyfajta szimbólum ami előrevetíti a házasságot. Amennyiben ez meghiúsul akkor visszaszáll arra aki adta."

Értem, ezt melyik jogszabály írja le? Bemásolnád? :)) Van valami összeghatár netalán, ami fölött az értéktárgyak nem tekinthetők ajándéknak?

2017. aug. 26. 22:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

2 féle értelmezés van.

Az egyik az, hogy az eljegyzési gyűrű hagyomány, és az

eljegyzés felbontása a gyűrű visszaadásával történik.

Másik az, hogy a férfi azt mondja: "kend a hajadra",

onnantól nem érdekes a gyűrű sorsa.

Tőlem azt csinálsz vele, amit akarsz :)

Ha nagyon szőrözni akar valaki a törvénnyel, akkor

az ajándék adóköteles nem egyenesági rokonok között.

Ha gusztustalankodni akar a csóka, még adócsalás miatt

rád is küldheti a NAV-ot. Ha meg elrakod a fiókba, akkor

mondhatod, hogy csak megőrizted. 5 év az elévülési idő :)

2017. aug. 26. 22:57
 26/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem hagyná a lelkiismeretem, hogy eladjam.

Olvasva, hogy még át is vert téged, mindenképpen a borítékos módszert választanám. Ha meg esetleg a feleség találná meg a gyűrűs borítékot, akkor hoppácska! Két dolgot oldott meg egyszerre ez a módszer :D

2017. aug. 27. 09:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Visszaküldeném vagy idővel eladnám és eljótékonykodnám a pénzt. Biztos nem tartanám meg a pénzét.
2017. aug. 28. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!