Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy ne bántson ha valamelyik közeli ismerősöm el lesz jegyezve?
Most fogunk végezni a fősulin, így teljesen normális ha sokan a közös jövőt tervezik a párjukkal. Most láttam meg facebookon hogy az egyik közeli fősulis ismerősöm is eljegyezte a barátja tegnap.
Nekem nemrég ért véget az első kapcsolatom, az első szerelem... Már kezdtem összeszedni magam de ezek mindig visszahúznak. Nem azt irigylem hogy ők boldogok,hanem el vagyok keseredve hogy én miért nem tartok ott és hogy lehetek ilyen szerencsétlen.
Van valaki még ilyen helyzetben?
22N
Köszönöm nektek! Nekik is első kapcsolat, és így összejött. Én meg egy szerencsétlennek éreztem magam hogy annyi lett a kapcsolatomnak. A legtöbben el vannak jegyezve, babát várnak. Tudom valamilyen szinten hogy ráérek mert januárban fogok majd államvizsgázni. És látom a ti tapasztalataitokból hogy később is rátalálhat a nagy Ő az emberre. Csak tegnap mikor kiírtam a kérdést, nagyon el voltam keseredve.
Mentek a zöldek!:)
Célokból nincs hiány :) meg a barátaimmal is van sok program. Szóval nem unatkozok.
Köszi tényleg :) mára már sokkal jobb a kedvem
Ne gondold, hogy hirtelen nem változhat a helyzet.
Én 22 évesen szálltam ki egy pokoli kapcsolatból, hogy a mostani párommal legyek. Fél éven belül összeköltöztünk, 23 évesen szültem egy babát. Az életem előtte borzalom volt, most pedig nagyon boldog vagyok. Nem dicsekvés, de egy szál problémám sincs, és hálát is adok érte az Istennek minden nap, hogy ilyen hatalmasat változott a helyzet ilyen rövid idő alatt. Már boldog vagyok, és családom van. Pedig az előző kapcsolatom alatt én is lemondtam róla, hogy mostanában lehet ilyen.
Ne add fel, és ne csüggedj el, mert kis idő alatt is érhetnek nagy és kellemes meglepetések.
22 évesen én sem voltam menyasszony... és azóta sem.
de mára már a 2. férjemet fogyasztom:)
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!