Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ismer lehetőleg Pest megyén belül olyan ötvöst aki egyedi, kissé szokatlanabb rendeléseket is fogad? Valamint drágakövet hogyan csiszoltassak?
A gyűrű maga valamilyen ezüstfényű fémből lenne, de az ezüstöt az ára, illetve az oxidációja miatt kerülném, egyelőre a titánium, vagy valamilyen titánium ötvözet tűnik a legjobbnak.
A gyűrű külső oldalába kelta csomó mintával lennének indamotívumok formálva.
A gyűrű felső részébe pedig (ami a kézfej felőli oldala) valami egyszerű foglalatba egy ametiszt kristály lenne beleillesztve. Apró, 2 milliméter körüli kis kristályra gondoltam.
Ezzel szeretném megkérni a kezét, és nagyjából mindkét dolgot sikerült egyesítenem ebben a gyűrű tervben amit szeret.
Régésznek tanul, és a kelták a kedvenc népcsoportja, és a geológiát is szereti, az ametiszt (meg úgy általában a lila) kristályok a kedvencei.
Tudtok drágakő csiszolót és ötvöst aki ezeket el tudná készíteni?
És tudom, ez egy életre szóló szimbolikus tartalommal bíró tárgy lesz, de lehetőleg 30-40 ezret ne lépje túl. Persze nem gond, pár hónappal akkor tudom még tolni a leánykérést, csak azért....értitek.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!