Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a férfiak értenének ezekből a jelekből? Legyen eljegyzés!
3 éve vagyunk együtt, több mint 2 éve együtt élünk. Régebben párszor beszélgettünk eljegyzésről, esküvőről (ő is szeretne meg én is). De mostanság mintha elfelejtette volna ezeket...
Szerintetek néhány elejtett mondatból eszébe jutna? Pl "jajj facen làttam hogy xy-nak most volt az esküvője", vagy pl mondanám neki hogy nézzük meg ezt a filmet (amiben esküvő van) és akkor is mondanám hogy "imádom az esküvőket". Vagy valami ilyesmi.
A pasik értenék a célzàst vajon?
Szemtől szembe nem akarom neki mondani, mert az olyan mintha èn könyörögném ki.
23/N, pàrom 26/F
Igen, értik a célzást (ha van eszük), de nem szeretik.
Ha olyan fontos neki az lejegyzés és az esküvő, akkor szólni fog. Ha meg nem, akkor...nem. Ennyi.
Gyereket akarnátok már mostanhoz képest maximum 2-3 éven belül?
Mert ha nem, akkor semmi értelme ennek a játeknak amúgy sem.
Ilyet nem felejt el az ember!
Csak annyi csupán, hogy vagy akarja vagy nem. Ezek szerint nem. (legalább is most biztos)
6
??
Az emberek nem tudnak együttelni 5-10 éveket párban, gyerekvállalás nélkül.
A legtöbb embernek az életben a mindennapi élvezetek hajszolásán túl a legnagyobb befektetése a gyerekvállalás.
Kortól függetlenül számold össze azokat a párokat, akik már együtt vannak 10 éve legalább. Most nézd meg, hogy az ilyenekben mennyiben van és nincs gyerek.
Nőként mondom, ez a viselkedés elég gyerekesen hangzik. Én annak örülnék a legjobban ha akkor kérné meg a kezem amikor ő szeretné, és akkor amikor késznek érzi rá magát.
Ha úgy érzed hogy kölcsönösen szeretitek egymást, és csak együtt tudjátok elképzelni az életet, akkor az az 1-2 év már igazán nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!